Danmarks store fagmesse, der præsenterer de nyeste teknologier indenfor elektroniske og mekaniske produkter og systemer til sikring af mennesker, bygninger og områder. 

Med Danish Security Fair sigter vi efter, at gøre en positiv forskel for aktørerne indenfor sikkerhedsbranchen. Dette gælder for både udstillere og besøgende. Den gode kontakt og handel virker begge veje, og igennem en dialog samt professionelle netværk, skabes et fundament for fælles vækst.

Danish Security Fair er stedet, hvor professionelle aktører møder nye kunder og kontakter. Messen har fokus på business og bundlinje for alle parter i sikkerhedsbranchen og arbejder for at skabe værdi i den danske sikkerhedsbranche. Messen giver mulighed for at etablere personlige relationer i en branche, som til stadighed bliver mere og mere digitaliseret.


Danish Security Fair skal være Danmarks største sikringsmesse med konferenceprogram med uvildige oplægsholdere der kan inspirerer og informere.

En opbygning, atmosfære og begivenheder der inspirerer til netværk og relationer. 


På Danish Security Fair giver MESSE C brancherelaterede foreninger, interessegrupper m.v. mulighed for at benytte vores professionelle mødefaciliteter til eksempelvis medlemsmøder, årsmøder eller teammøder vedrørende sikring - endda helt uden beregning. 

Se mere her


FONDEN MESSE C

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
+45 7592 2566
messec@messec.dk
CVR. NR: 35428119


I MESSE C har vi store ambitioner på vores kunders vegne. Vi ønsker at være dit foretrukne messe-, konference- og eventsted. Hos MESSE C får du en masse foræret. Blandt andet beliggenheden lige i midten af Danmark og 3500 gratis parkeringspladser.

C for centrum
Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center
Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

C for charme
Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.


Registrering - udstiller såvel som besøgende - til Danish Security Fair håndteres af 3 part (BilletExpressen/Messekompetence), og I kan læse deres persondatapolitik her.