Danish Security Fair er Danmarks nye fagmesse, der præsenterer de nyeste teknologier indenfor elektroniske og mekaniske produkter og systemer til sikring af mennesker, bygninger og områder. Danish Security Fair afholdes i MESSE C Fredericia den 29.-30. august 2018.

Med Danish Security Fair sigter vi efter, at gøre en positiv forskel for aktørerne indenfor sikkerhedsbranchen. Dette gælder for både udstillere og besøgende.

Den gode kontakt og handel virker begge veje, og igennem en dialog samt professionelle netværk, skabes et fundament for fælles vækst.

Danish Security Fair udvikles i samarbejde med en messekomité, der er stærkt funderet i den danske sikkerhedsbranche, og har opbakning fra flere toneangivende institutioner, hvilket sikrer et højt fagligt niveau og værdi for alle parter.

Danish Security Fair er stedet, hvor professionelle aktører møder nye kunder og kontakter. Messen har fokus på business og bundlinje for alle parter i sikkerhedsbranchen og arbejder for at skabe værdi i den danske sikkerhedsbranche. Messen giver mulighed for at etablere personlige relationer i en branche, som til stadighed bliver mere og mere digitaliseret.

Danish Security Fair er bygget op af en række sikkerhedszoner med forskellige temaer kombineret med særlige Safety Spots. Det handler om overblik og oplevelse.

En messe skal kunne ses på bundlinjen. Den skal sikre de rigtige kontakter, give den rette eksponering og skabe mersalg. Vi har tematiseret Danish Security Fair i en række sikkerhedszoner med særlig fokus på overvågning, brandsikring, elektronisk sikring, vagter og mekanisk sikring. Zoner, der sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om branchen.

Overvågning

Fokus på de nyeste løsninger inden for digital videoovervågning og systemintegrationer. Få fif til opgradering af eksisterende analoge anlæg.

Brandsikring

Undgå brandslukning, når det er for sent . Vi sætter spot på alt fra automatiske sprinkleranlæg og brandventilation til passiv brandslukning, skiltning og flugtveje.

Elektronisk sikring

Vi retter fokus mod de utømmelige muligheder inden for automatisk indbrudsalarm og overvågning samt adgangs- og varslingsanlæg.

Vagter

Vær på vagt. Mød de professionelle spillere i branchen med fokus rettet mod kontrol- og vagtcentraler over butiksvagter til liv- og sikkerhedsvagter.

Mekanisk sikring

Sikringzonen sætter fokus på alle former for professionelle fysiske værn fx perimetersikkerhedssystemer til sikring af vinduer og døre.

Ud over sikkerhedszonerne har vi en række Safety Spots, hvor du som udstiller kan lave særlige livedemonstrationer, lanceringer eller challenges for de besøgende. Det bliver en del af messeprogrammet og sikrer, at du får særlig opmærksomhed på dit produkt og dine løsninger.

Kort og koncentrereret viden og inspiration er vigtig at formidle og få med, så man kan bruge tiden rigtig som besøgende. Vi tilbyder udstillerne at byde ind med korte faglige pep-speaks, power-demonstrationer og korte film, der løbende under messen afvikles flere gange, så de besøgende kan få koncentreret viden.