Til at stå bag Danish Security Fair har vi sammensat et stærkt hold, der alle er klar til at hjælpe dig videre. Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en stand, så finder du kontaktpersoner her.

Charlotte Buus

Projektleder

Som projektleder er Charlotte ansvarlig for, at udstillere og besøgende får det optimale udbytte. 

Hun trækker på hele det erfarne team i MESSE C, sådan at salg, markedsføring, teknisk afvikling, forplejning med videre fungerer til alles tilfredshed – og lidt til.

Tøv ikke med at kontakte Charlotte, hvis du har spørgsmål, forslag, kommentarer - eller spændende nyheder, som vi må bruge i eksponeringen af messen.

Direkte: +45 2777 0046

Mail: cbu@slet-dette.messec.dk

 

 

Jannie Møller

Salgskonsulent

Vil du gerne booke din stand, eller har du spørgsmål til messen, så er Jannie altid klar ved telefonen. Jannie er med til at sikre, at vi får de helt rigtige medspillere på Danish Security Fair, og hun har fingeren på pulsen i forhold til branchen.

Direkte: +45 2159 0006

Mail: jm@slet-dette.messec.dk

Line Dam Kjær

Projekt- og marketingkoordinator

Line er en knivskarp projektkoordinator på planlægning af alle slags messer, og hun har styr på selv de mindste detaljer. Så har du praktiske spørgsmål i forhold til messen, så vil Line med garanti kunne hjælpe dig. Du er også altid meget velkommen til at kontakte Line, hvis du har gode input til messen.

Direkte: +45 2777 0035

Send en mail: ldk@slet-dette.messec.dk

MESSE C finder du midt i Danmark, og vi har mere end 3.000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.