Til at stå bag Danish Security Fair har vi sammensat et stærkt hold, der alle er klar til at hjælpe dig videre. Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en stand, så finder du kontaktpersoner her.

Charlotte Buus

Projektleder

Som projektleder er Charlotte ansvarlig for, at udstillere og besøgende får det optimale udbytte. Hun trækker på hele det erfarne team i MESSE C, sådan at salg, markedsføring, teknisk afvikling, forplejning med videre fungerer til alles tilfredshed – og lidt til. Tøv ikke med at kontakte Charlotte, hvis du har spørgsmål, forslag, kommentarer - eller spændende nyheder, som vi må bruge i eksponeringen af messen.

Direkte: +45 2777 0046

Mail: cbu@slet-dette.messec.dk

Jannie Møller

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du med garanti til at tale med Jannie. Hun glæder sig til at få dig i røret, og fortælle dig om Danish Security Fair spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Jannie - hun sidder klar ved telefonen. Du kan også udfylde vores bookingformular, så tager vi fat i jer.

Direkte: +45 2159 0006

Send en mail: jm@slet-dette.messec.dk

Lasse Dahl-Hansen

Projektkoordinator

Har du praktiske spørgsmål i forhold til messen, så vil Lasse kunne hjælpe dig. Du er også altid meget velkommen til at kontakte Lasse, hvis du har gode input til messen.

Direkte: +45 2777 0044

Mail: LH@slet-dette.messec.dk

MESSE C finder du midt i Danmark, og vi har mere end 3.000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.