På Danish Security Fair giver MESSE C brancherelaterede foreninger, interessegrupper m.v. mulighed for at benytte vores professionelle mødefaciliteter til eksempelvis medlemsmøder, årsmøder eller teammøder vedrørende sikring - endda helt uden beregning. 

Vores mødelokaler er udstyret med professionelt AV udstyr og har plads til 10-400 personer.

Jeres arrangement kan afvikles enten den 27. eller 28. august 2025. Vi forventer, at der på jeres møde er indlagt tid til at besøge messen, og at vi må fortælle, at I afvikler mødet i forbindelse med Danish Security Fair. Vi formidler gerne kontakten, hvis nogle af vores udstillende virksomheder kunne være relevante ift. til et oplæg eller en demo på jeres møde.

Vi betaler lokaleleje - I betaler kun eventuel forplejning og andre tilkøb. 

Kontakt projektleder Charlotte Buus på mail cbu@slet-dette.messec.dk eller tlf. +45 2777 0046 og hør mere om jeres muligheder for booking af lokale samt mulige oplæg og emner.

Der er begrænset plads, så vi opfordrer jer til hurtigst muligt at få bookingen af jeres mødelokale i hus.

MESSE C indbyder til Danish Security — en inspirerende og faglig stærk messe med fokus på sikring af mennesker, bygninger, områder og data. På messen kan jeres medlemmer få viden om, hvordan de bedst sikrer deres værdier. Fra messescenen får de forskernes bud på, hvordan vi i fremtiden vil bruge teknologier til sikring mod brand, tyveri, indbrud, hærværk, spionage og terror.

Messen samler producenter, grossister og rådgivere inden for sikringsbranchen og præsenterer sikringsmuligheder og produkter. Udstillingen er suppleret med et stærkt konferenceprogram med fokus på de mest aktuelle tema i branchen.