Som udstiller hos MESSE C er du i trygge og erfarne hænder - vi har nemlig en hel masse erfaring. Herunder finder du oplysninger om booking af stand, tilmeldingsgebyr, standopbygning m.m.

Standpriser

9 – 30 m²*         895,- pr. m²

Fra 31 m²          745,- pr. m²

*= Stande op til 30 m² leveres med opbygning af standvægge mod nabo og skiltefrise på åbne sider.

Tilmeldingsgebyr

Obligatorisk tilmeldingsgebyr kr. 2.495,- pr. udstiller. Tilmeldingsgebyret inkluderer personale- og udstillerparkeringskort, optagelse i messens katalog, oversigtskort på messen, samt link fra www.danishsecurityfair.dk til egen hjemmeside.

Alle priser er excl. moms.

Når du har købt en stand på Danish Security Fair har du mulighed for tilkøb af diverse tekniske ydelser lige fra standvægge, møbler, stikkontakter til mad og drikke.

Gå til webshop >>

Vi byder alle indenfor sikringens-verden velkommen på Danish Security Fair. Herunder kan du læse om de fem stærke sikkerhedszoner, der er sat fokus på på messen.

Overvågning

Fokus på de nyeste løsninger inden for digital videoovervågning og systemintegrationer. Få fif til opgradering af eksisterende analoge anlæg.

Brandsikring

Undgå brandslukning, når det er for sent . Vi sætter spot på alt fra automatiske sprinkleranlæg og brandventilation til passiv brandslukning, skiltning og flugtveje.

Elektronisk sikring

Vi retter fokus mod de utømmelige muligheder inden for automatisk indbrudsalarm og overvågning samt adgangs- og varslingsanlæg.

Vagter

Vær på vagt. Mød de professionelle spillere i branchen med fokus rettet mod kontrol- og vagtcentraler over butiksvagter til liv- og sikkerhedsvagter.

Mekanisk sikring

Sikringzonen sætter fokus på alle former for professionelle fysiske værn fx perimetersikkerhedssystemer til sikring af vinduer og døre.

Sceneprogram og specialevents

Blive en aktiv del af det ambitiøse sceneprogram med korte faglige pep-talks, power demonstrationer eller korte film. Et sceneprogram, der kører flere gange om dagen.

Danish Security Fair markedsføres målrettet igennem en stærk mediekampagne, der er synlig de helt rigtige steder. Udover en omfattende markedsføring i relevante danske medier – såvel trykte som online – rettes skytset også gennem en direct mail kampagne mod besøgsmålgruppen.

MESSE C’s presseteam sikrer omtale i medierne før, under og efter messen. Vi samler alle informationer for både dig og de besøgende på siden her.

Tag kataloget i lommen

Vi har gjort det nemt for de besøgende, og på den måde også for dig som udstiller. Med MESSE C's App, har gæsterne mulighed for at sammensætte eget program eller udvælge deres favorit udstillere. Derudover har vi gjort det nemt for dem at finde rundt, eller læse mere om dig og dine produkter.

App'en vil blive klar, når vi nærmer os messen. Den kan hentes allerede nu via Appstore og Google Play - søg på MESSE C.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Så kontakt os her >>