Som udstiller hos MESSE C er du i trygge hænder - vi har nemlig en hel masse erfaring. Herunder finder du oplysninger om booking af stand, tilmeldingsgebyr, standopbygning m.m.

Standpriser 2019

9 – 30 m²*         945,- pr. m²

Fra 31 m²          795,- pr. m²

*= Stande op til 30 m² leveres med opbygning af standvægge mod nabo og skiltefrise på åbne sider.

Tekniske ydelser som el, lys og tæppe bestilles særskilt i vores webshop. Alle udstillere får fremsendt login, indtil da kan du tage et kig i vores produktkatalog her.

Tilmeldingsgebyr

Obligatorisk tilmeldingsgebyr kr. 2.645,- pr. udstiller. Tilmeldingsgebyret inkluderer personale- og udstillerparkeringskort, optagelse i messens katalog, oversigtskort på messen, samt link fra www.danishsecurityfair.dk til egen hjemmeside.

Alle priser er excl. moms.

Udstillere tilbydes

 • Gratis parkering
 • Gratis kaffe/te under messen
 • Gratis wi-fi
 • Gratis opbevaring af tomgods under messen
 • Webshop for bestilling af tekniske ydelser
 • Link på hjemmeside
 • Overnatning i gåafstand og til rimelige priser

 

 

 • Konkurrencedygtige priser
 • 100 års messeerfaring og professionel afvikling
 • Engageret og opsøgende salgsafdeling 
 • Kreativ og erfaren marketingafdeling
 • Måske landets bedste messeforplejning 
 • 4 messehaller samt professionelle konference- og mødefaciliteter (33.000 m2)

Vi byder alle indenfor sikringens-verden velkommen på Danish Security Fair. Herunder kan du læse om de seks stærke sikkerhedszoner, der er sat fokus på på messen.

Overvågning

Fokus på de nyeste løsninger inden for digital videoovervågning og systemintegrationer. Se produkter indenfor overvågning (ITV / CCTV) og få fif til opgradering af eksisterende analoge anlæg.

Brandsikring 

Undgå brandslukning, når det er for sent. Vi sætter spot på alt fra automatiske sprinkleranlæg og brandventilation til passiv brandslukning, skiltning og flugtveje.

Elektronisk sikring

Vi retter fokus mod de utømmelige muligheder inden for automatisk indbrudsalarm (AIA) og overvågning samt adgangs- og varslingsanlæg (ADK / AVA).

Vagter

Mød de professionelle spillere i branchen med fokus rettet mod kontrol- og vagtcentraler, alarmpatruljer samt forskellige vagtformer såsom runderingsvagter, servicevagter, butiksvagter, livvagter og sikkerhedsvagter.

Mekanisk sikring

Sikringzonen sætter fokus på alle former for professionelle fysiske værn mod ulovlig indtrængen, indbrug og røveri. Herunder perimetersikring med hegn, porte og pullerter samt sikring af vinduer og døre.

Midlertidig sikring

Få gode råd og vejledning til sikring af din byggeplads og i forbindelse med events. Herunder byggepladshegn, mobilhegn, festivalhegn samt mobil tv overvågning (TVO). Desuden muligheder for brug af tracking og DNA mærkning.  

Halplan

På tegningen til venstre kan du få et overblik over indretningen af Danish Security Fair 2019. 

TRY OUT STANDE

Et tilbud til nystartede virksomheder, der deltager på messe for første gang. 

Læs mere her. 

KOMPETENCETORV

For virksomheder, uddannelsesinstitutioner og foreninger, der udbyder kurser, efteruddannelser og certifikater samt rekrutteringsvirksomheder. 

Læs mere her.

NETVÆRKSTORV

For brancheforeninger, netværk og andre interesseorganisationer, der ønsker at profilere sig selv for (potentielle) medlemmer.

Læs mere her.

Der er et begrænset antal pladser på specialområderne. Kontakt os for bestilling og for at høre mere om dine muligheder. 

Mediestrategien for Danish Security Fair er udarbejdet i samarbejde med et professionelt mediebureau med mere end 15 års erfaring. Danish Security Fair markedsføres i trykte såvel som digitale fagrelevante medier. Vi er stærkt tilstede online på:

 • Sociale medier (LinkedIn)
 • Google og traditionelle medier, der rammer målgruppen bredt, både ud fra klassiske segmenteringskriterier såsom branche og titel, men også ud fra adfærdsmønstre og køb af relevant data, som sikrer os væsentlig tilstedeværelse til rette modtager.
 • Hjemmesiden og egen LinkedIn, med nyt om messen, udstillere og tiltag.

Sidst men ikke mindst vil MESSE C’s presseteam sikre omtale i medierne før, under og efter messen.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Så kontakt os her >>