På denne side kan du følge med i seneste nyt fra Danish Security Fair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser og nyheder, der fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen.


Danish Security Fair slår besøgsrekord


Torsdag den 31. august 2023 klokken 15.59 forlod sidste gæst MESSE C, og udstillerne pakkede deres stande sammen. Teamet bag Danish Security Fair kan med glæde se tilbage på, at Danmarks største sikkerhedsmesse blev endnu større – både i antal gæster og udstillere.

 

Læs mere her

Dansk Facilities Management holder åbent medlemsmøde til Danish Security Fair

Tema: Risici og brandregulering i Facility Management

Opgaverne i Facility Management er mange, men sikkerhed, risikovurderinger og brandforhold er en af væsentlige. Derfor besøger DFM naturligvis Danish Security Fair og holder et møde for alle på messe og dem af DFM’s medlemmer, som har lyst til at kigge forbi.

Læs mere her

FES TOUR er et nyt tilbud på Danish Security Fair

På en guidet tour besøger vi forskellige udstillere, der har produkter eller services, som har relevans for dig, der arbejder med sikring indenfor netop dit område. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Læs mere her

SikkerhedsBranchen får nye medlemmer ved Danish Security Fair

Da MESSE C for første gang arrangerede Danish Security Fair i 2018, var SikkerhedsBranchen skeptiske og tilbageholdende med at engagere sig. For kunne Danish Security Fair virkelig blive en succes?

Læs mere her

Bygningssikring er en vigtig faktor mod terror

I Danmark er terrortruslen alvorlig. Det har PET konkluderet i deres årlige rapport. Men hvis flere tog emnet alvorligt, når det kom til terrorsikring af bygninger, ville vi tage et stort skridt i den rigtige retning.

Læs mere her

Den digitale virkelighed, der lige har været fiktion

Den kunstige intelligens er blevet en integreret del af vores hverdag, og udviklingen farer frem med lynets hast. På Danish Security Fair får vi igen besøg af Nikolaj Sonne, og i år vil hans foredrag handle om ChatGPT, tænkemaskiner og teknologigalop.

Læs mere om oplægget her

Event Safety: Sikkerhed er grundstenen i dit arrangement

Hvis du arbejder professionelt med sikkerhed, kan du til Danish Security Fair blive klogere på, hvilke processer man skal igennem for at afvikle et godt og sikkert arrangement. For det handler om at forstå, at der er flere faser, der skal spille sammen, hvis det hele skal køre.

Læs mere om eventsikkerhed

Live Video Event gentages

I hverdagen er de konkurrenter, men når de fem producenter Bosch, Dahua, Hikvision, i-PRO og Hanwha, der alle producerer sikkerheds- og overvågningsudstyr, går sammen på scenen til Live Video Event ved Danish Security Fair, er det ikke i fokus. 

Læs mere om Live Video Eventet her

Danish Security Fair er større end nogensinde før

I slutningen af august lægger MESSE C for fjerde gang sine halgulve til Danmarks største sikkerhedsmesse. Og i år bliver messen endnu større – på flere planer.

Læs mere om messens vokseværk her

Kom til Låsesmedenes Fagdag - og bliv opdateret med ny viden

SikkerhedsBranchen inviterer alle interesserede låsesmede til et fagligt arrangement, hvor du vil blive introduceret til alt det arbejde, der sker på det mekaniske område i foreningens LÅS-udvalg – deriblandt for eksempel nye vejledninger om flugtvejsbeslag og indsatsen for at få flere lærlinge i branchen.

Flere detaljer om mødet og indhold følger senere. Følg med her på hjemmesiden eller følg Danish Security Fair på LinkedIn og Facebook.

Temamøde om talevarsling

Som noget nyt vil der være et temamøde omkring talevarsling under Danish Security Fair 2023.

Talevarslingsanlæg kan bruges til andet end evakuering af personer fra en bygning, og bliver i flere tilfælde også brugt til baggrundsmusik og andre informationer.

Mødet er åbent for alle interesserede og finder sted onsdag eftermiddag.

Flere detaljer om mødet og indhold følger senere. Følg med her på hjemmesiden eller følg Danish Security Fair på LinkedIn og Facebook.

2023 messen bliver mere end blot en udstilling

Danish Security Fair i august 2023 vil blive meget mere end blot en udstilling - oplev foredrag, events, tema- og netværksmøder.

Læs mere her

Flot feedback til sikringsmesse i Fredericia med rekordbesøg

Både besøgende og udstillere var særdeles tilfredse med årets Danish Security Fair, viser de foreløbige analyser

Læs mere her