På denne side kan du følge med i seneste nyt fra Danish Security Fair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser og nyheder, der fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen.

Tryghed med kunstig intelligens

Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed, Telesikring, vil sikre danskernes tryghed gennem et nyt samarbejde med den amerikanske højteknologiske IT-virksomhed, BrainChip. Her skal kunstig intelligens levere bedre videoanalyse til både myndigheder og sikkerhedsbranchen.

Læs pressemeddelelsen her.

Mange nyheder fra Solar

Der er masser af nyheder på hylderne, når Solar Sikring byder velkommen på deres 54 kvadratmeter store stand på Danish Security Fair i Fredericia. Solar Sikring er en af de førende danske aktører inden for blandt andet tv-overvågning, adgangskontrol, tyveri- og brandalarmer, lysstyring etc. til private, virksomheder og det offentlige. På Danish Security Fair glæder de sig til at tale med nuværende og kommende kunder.

Læs pressemeddelelsen her.

Byggepladssikring er en by i Rusland

Selv om tyveri fra byggepladser årligt koster omkring 600 millioner kroner, så er byggebranchen fortsat alt for dårlig til at sikre værktøj, maskiner, byggevarer og andre værdier. Det mener Christian Østergård, specialkonsulent i Syd- og Sønderjyllands Politi. Torsdag den 30. august går han på scenen på sikringsmessen Danish Security Fair for at fortælle om, hvor skralt det står til, og hvad byggebranchen kan gøre for at sikre byggepladsen samt varebiler.

Læs pressemeddelelsen her.

Breaking the ice: rugged video cameras from Bosch keep icebreaker safe

Finland’s foreign trade depends on shipping lanes and seaports that are ice-free, so the country operates the world's second-largest fleet of icebreakers. One of the latest ships, called Polaris, is equipped with Bosch video cameras and a Bosch Video Management System (BVMS) that ensure safe operations in some of the roughest cold weather the planet has to offer.  

Read the press release here.

Overvågning hjælper Rungsted Havn tilbage på ret kurs

Det er ikke kun sejlere, fiskere og landkrabber på tur, der lægger vejen forbi Rungsted Havn i Nordsjælland. I en periode har havnen haft store problemer med tyve, som har brudt ind i parkerede biler, nu har de fået en løsning, som skal ændre på den statistik. Havnen huser blandt andet ti restauranter, og det er især de sultne gæsters biler, det er gået ud over. 

Læs pressemeddelelsen her.

Sikkerhedståge jager røverne på flugt

Højrisiko-forretninger som fx guldsmede har længe benyttet tågekanoner til at sikre sig mod indbrud. Nu vælger flere – efter udenlandsk forbillede – at udvide sikringen med en såkaldt panikknap, hvor personalet i åbningstiden kan udløse sikkerhedstågen, hvis en røver truer dem. Løsningen benyttes også af private til værn mod hjemmerøverier. 

Læs pressemeddelelsen her.

Smil - dine kunder er på video

I dag er der mange detailhandlerne, der mener, at det bedste angreb er et forsvar. Siden der forsvinder varer fra hylderne for mere end 100 millarder dollars om året på verdensplan, så er det naturligt at man vil begrænse tabene ved at bruge sikkerhedsvideo. Men dagens IP-videoteknologier kan også bruges til at fremme forretningen – det kræver kun, at man ændrer sin tankegang fra defensiv til offensiv.

Læs pressemeddelelsen her.

Få et indblik i hvordan PET arbejder

I forbindelse med Danish Security Fair, inviterer Foreningen Eksaminerede Sikringsledere til foredrag med tidligere PET chef Frank Jensen, som vil komme ind på emner som: 1) Hvordan arbejder PET for at bekæmpe terroristerne? Og hvorfor er det så vanskeligt at overvåge terroristerne, så der engang imellem er nogen, der slipper igennem det ellers fintmaskede overvågningsnet. 2) Hvordan foregår det internationale samarbejde mellem efterretningstjenesterne? Er det effektivt nok?

Læs pressemeddelelsen her.

Nyt termisk kamera er designet til at reagere inden ulykken er ude

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og –løsninger, har udviklet et nyt termisk bi-spektrum bullet kamera, der giver forbedret kapacitet ved perimeter sikring, herunder en advanceret branddetekteringsteknologi. På Danish Security Fair den 29.-30. august kan du opleve Hikvisions nye termiske kamera.

Læs pressemeddelelsen her.

Vagten har en ny bedste ven 

Traditionelt i sikkerhedsbranchen har hunden assisteret vagten i sin rundering. Lorenz Technologys nye softwareløsning erstatter hunden med en drone. Dronen kan indsamle data, bruges til svært fremkommelige områder og afværge potentielt farlige situationer for vagten. Hør mere om den nye softwareløsning, når Lorenz Technology udstiller på Danish Security Fair. 

Læs pressemeddelelsen her.

SALTO Systems lancerer en ny version af SALTO KS

SALTO Systems, en af de ledende globale producenter af elektronisk adgangskontrolløsninger, vil lancere ny version af det cloud-baserede adgangskontrolsystem SALTO KS på Danish Security Fair den 29.-30. august. Den nye version indeholder spændende nye funktioner og en mere brugervenlig betjening. 

Læs pressemeddelelsen her.

En ny epoke inden for videoovervågning

Cloudlagring af data bliver mere og mere udbredt, og nu er turen kommet til videoovervågning. Nordic Retail A/S lancerer nu i samarbejde med amerikanske Eagle Eye Networks produktet NR Skyview, som giver mulighed for, at virksomheder kan lagre overvågningsdata nemt og sikkert i en cloud. Og det store potentiale i cloudløsningen vækker optimisme. På Danish Security Fair kan man opleve danmarkspremieren på denne nye teknologi. 

Læs pressemeddelelsen her. 

Ekspert i eventsikkerhed gæster Danish Security Fair

På Danish Security Fair får branche- og fagfolk en unik mulighed for at høre, hvordan Event Safety arbejder med at levere sikkerhedsrådgivning, planlægning og manpower til vidt forskellige arrangementer, herunder koncerter, festivaler og fodboldkampe. På scenen vil Thomas Rydahl fra Event Safety fortælle om, hvordan de arbejder med at skabe en tryg ramme for alle. Det handler om planlægning; crowd management, og han vil tage afsæt i konkrete cases og stille nogle scenarier op for de besøgende.

Læs pressemeddelelsen her.

Segway Loomo får skandinavisk premiere på Danish Security Fair

De motoriserede og selvbalancerende Segways har i flere år været et populært hjælpemiddel for blandt andet patruljerende politi og vagtpersonale. Nu har den klassiske Segway fået en klog og fiks lillebror - Loomo - som ligeledes er en gave for blandt andet vagt- og sikringsbranchen. Derfor er det meget relevant, at den nye mini-Segway første gang præsenteres i dansk og skandinavisk sammenhæng på Danish Security Fair.

Læs pressemeddelelsen her. 

Unik fælles overvågnings-event har premiere på Danish Security Fair

Der er Danmarkspremiere og muligvis verdenspremiere på et nyt koncept, når der afholdes "Video Shoot Event" i forbindelse med Danish Security Fair. I en separat hal vil flere af markedets førende producenter lave live-demonstrationer af, hvor langt teknologien er kommet inden for videoovervågning og videoanalyse.

De besøgende fagfolk kan blandt andet se, hvordan overvågnings-systemer kan foretage nummerpladeanalyse med videre - også ved vanskelige lysforhold - når et køretøj nærmer sig et afspærret område. Man kan også se en demonstration af termiske kameraer og branddetekterings-kameraer. 

Tilmeld dig eventen og læs mere her. 

Danske Risikorådgivere deltager på Danish Security Fair 2018

Danske Risikorådgivere er et netværk af professionelle rådgivere indenfor forsikring, sikring og arbejdsmiljø, samt en lang række private samarbejdspartnere. Foreningens medlemmer arbejder hver dag med at identificere og vurdere risici, forebygge skader og ulykker og sikre mennesker og værdier. Risikorådgiverne udstiller på det såkaldte Netværkstorv, og på messens første dag vil de arrangere medlemsmøde.

Læs pressemeddelelsen her.

UAS Denmark går i luften på Danish Security Fair

Det nationale industrinetværk for dronevirksomheder, UAS Denmark, deltager på Danish Security Fair. UAS Denmark er med, fordi droner allerede spiller en rolle inden for security, og fordi de mener at potentialet for fremtiden er stort. 

På messen vil CEO Kristian Skaarup fra Lorenz Technology gå i dybden med securityområdet og vise konkrete eksempler på, hvordan droner kan højne kvaliteten i arbejdet inden for security. Søren Land vil blandt andet fortælle om, hvor dronebranchen befinder sig i dag, og hvilke muligheder og udfordringer der er. 

Læs pressemeddelelsen her. 

Sikringsgruppe bakker op

Danish Security Fair oplever stor interesse for messen hos udstillere og samarbejdspartnere, og senest har TEKNIQs Sikringsgruppe udmeldt deres opbakning til det nye forum.

TEKNIQs Sikringsgruppe kigger på muligheden for at afholde temamøde for medlemmer og et aktivitetsudvalgsmøde i tilknytning til messen, fortæller Claus Pinholt, formand for TEKNIQs Sikringsgruppe. Læs mere her. 

Fokus på blinde brandalarmer

På Danish Security Fair’s konferencescene vil beredskabsinspektør Elias Samsø Larsen berette om kampagnen "Kan penge gå op i røg", der har fokus på at nedbringe antallet af forkerte brand-alarmeringer. Hvert år kører Midt- og Sydsjællands Brand & Redning ud til flere hundrede brandalarmer uden brand, og tallet stiger år for år. Nu vil de sjællandske brandfolk forsøge at nedbringe de såkaldte blinde brandalarmer. 

Læs pressemeddelelsen her. 

Sonne taler teknologi på scenen

Journalisten Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. De besøgende på Danish Security Fair kan opleve ham på scenen, hvor han med et kig ind i fremtiden vil give en pejling på retningen og omfanget af den teknologiske udvikling. Hvad vil blandt andet smart overvågning, kunstig intelligens (AI) og robotter gøre for vores hverdag?

Læs pressemeddelelsen her.