På denne side kan du følge med i seneste nyt fra Danish Security Fair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser og nyheder, der fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen.


Kom til Låsesmedenes Fagdag - og bliv opdateret med ny viden

SikkerhedsBranchen inviterer alle interesserede låsesmede til et fagligt arrangement, hvor du vil blive introduceret til alt det arbejde, der sker på det mekaniske område i foreningens LÅS-udvalg – deriblandt for eksempel nye vejledninger om flugtvejsbeslag og indsatsen for at få flere lærlinge i branchen.

Flere detaljer om mødet og indhold følger senere. Følg med her på hjemmesiden eller følg Danish Security Fair på LinkedIn og Facebook.

Temamøde om talevarsling

Som noget nyt vil der være et temamøde omkring talevarsling under Danish Security Fair 2023.

Talevarslingsanlæg kan bruges til andet end evakuering af personer fra en bygning, og bliver i flere tilfælde også brugt til baggrundsmusik og andre informationer.

Mødet er åbent for alle interesserede og finder sted onsdag eftermiddag.

Flere detaljer om mødet og indhold følger senere. Følg med her på hjemmesiden eller følg Danish Security Fair på LinkedIn og Facebook.

2023 messen bliver mere end blot en udstilling

Danish Security Fair i august 2023 vil blive meget mere end blot en udstilling - oplev foredrag, events, tema- og netværksmøder.

Læs mere her

Flot feedback til sikringsmesse i Fredericia med rekordbesøg

Både besøgende og udstillere var særdeles tilfredse med årets Danish Security Fair, viser de foreløbige analyser

Læs mere her

Kontrolrummet bryder perimeteren - Inviterer indenfor i det mobile podcaststudie


Den populære sikkerhed-podcast "Kontrolrummet" optager fra Danish Security Fair, og du kan komme på besøg i studiet, vinde præmier og meget mere på deres stand.

Læs mere her

Seminar om sikring på Danish Security Fair

Sikringsmesse i Fredericia danner rammen om "Security Class" - en håndfuld sikringsfaglige indlæg, der skal hæve vidensniveauet omkring terror- og højsikring

Læs mere her

Premiere på "Vagtens Dag" under Danish Security Fair

Den 26. august belyser SikkerhedsBranchen samspillet mellem private vagter og politiet på "Vagtens Dag", som afholdes i tilknytning til sikringsmessen i Fredericia.

Læs mere om vagtens dag her

Danish Security Fair 2021 har vokseværk

Interessen for sikringsmessen i Fredericia om tre måneder er så stor, at udstillingsområdet udvides med 25 procent.

Efter en lang coronadvale er medarbejderne i MESSE C som galopheste i startboksen forud for åbningen, og det samme gælder tilsyneladende udstillerne. I al fald er interessen for at deltage meget stor i branchen, fortæller Charlotte Buus, projektleder i MESSE C. 

2021-udgaven af Danish Security Fair byder atter på de populære live-demonstrationer, hvor de største producenter sammen præsenterer det ypperste inden for videoovervågning og -analyse, og der er naturligvis også drone-demonstrationer lige udenfor døren.

Læs hele pressemeddelelsen her

Danish Security Fair afholdes nu hvert andet år

Fremadrettet vil Danish Security Fair finde sted hvert 2. år. Det sker bl.a. for at give udstillerne bedre forudsætninger ved at ligge forskudt af lignende messer i hhv. Sverige og Tyskland. Dansk Erhvervs Sikkerhedsudvalg afholder møde og chefkonsulent Henrik Lundgaard Sedenmark kan opleves på messe-scenen.

Den 25. august 2021 afvikler Dansk Erhvervs Sikkerhedsudvalg medlemsmøde i forbindelse med Danish Security Fair.

Dansk Erhvervs sikkerhedsudvalg består af eksempelvis sikkerhedschefer, direktører og risk managers fra Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder. Udvalget bruges til at udveksle erfaringer inden for kriminalitet- og sikkerhedsområdet. 

Den 25. august kan de besøgende desuden høre et oplæg fra Chefkonsulent fra Dansk Erhverv, Henrik Lundgaard Sedenmark på messescenen.


Ny tågekanon med sportbart stof præsenteres på sikkerhedsmessen

Banebrydende nyhed på Danish Security Fair blænder og mærker indbrudstyve på én gang. Blandt de mange spændende nye produkter og løsninger er PROTECT SmartWater Fog Cannon, som for første gang kombinerer sikkerhedståge og sporbart stof (ofte kaldet DNA-væske) i samme produkt.

Det gør indbrud til en rigtig kedelig oplevelse for tyvene, fortæller Thomas Stig Thøisen, Nordic Sales Manager i PROTECT.

Læs mere her.

Danish Security Fair guider til den rette brandsikring

Det kan være ødelæggende for en virksomhed, hvis den røde hane galer. Ud over den mulige risiko for medarbejdere og naboer kan en omfattende brand sætte en virksomhed så langt tilbage, at den måske aldrig overvinder det igen og må lukke.

Omvendt er et overdimensioneret anlæg eller et system, der afføder mange falske alarmer, heller ikke hensigtsmæssigt

Læs mere her.

Sonne kigger i krystalkuglen

 Gå ikke glip af chancen for at opleve eller genopleve tech-journalisten Nikolaj Sonne (kendt fra bl.a. DR-programmet So ein Ding) på Danish Security Fair.

 Sidste år bjergtog han de besøgende fagfolk med sit inspirerende og tankevækkende indlæg om fremtidens teknologi – som i høj grad også vil omkalfatre sikringsbranchens muligheder og metoder.

Læs mere her.

Næsten udsolgt på Danish Security Fair 2019

Om tre uger åbner Danmarks største sikkerhedsmesse i Fredericia.

I sikringsbranchen handler det blandt andet om at indhegne og låse ting effektivt inde – men det gælder åbenbart ikke for MESSE C i Fredericia, som på kort tid har knækket koden og sparket døren ind til branchen, som omsætter for et stadig voksende milliardbeløb.

Læs mere her

Arla fortæller om risikostyring på Danish Security Fair 2019

På sikringsmessen i Fredericia kan man høre, hvordan Arla bl.a. bruger avanceret software til at afpasse den globale sikkerhedsindsats for værdier og medarbejdere

Hvordan griber en stor og international organisation som Arla sikkerhedsarbejdet an i en global kontekst? Hvordan sikrer man sine værdier og medarbejdere uden at over-investere i området?

 

Læs pressemeddelelsen her.

Succesfuld overvågnings-event gentages på Danish Security Fair

Fagfolk kan opleve alle de nyeste løsninger inden for videoovervågning på sikringsmesse i Fredericia. Sidste år havde Danish Security Fair – sikringsbranchens nye fagmesse – premiere på det nyskabende koncept ”Video Shoot Event”, hvor de største producenter sammen lavede live-demonstrationer af det ypperste inden for videoovervågning og -analyse.

 

Læs pressemeddelelsen her. 

Beredskabsmesse og Danish Security Fair i nyt samarbejde

Fagfolk får mulighed for at opleve både Danske Beredskabers årsmøde i Odense og sikringsbranchens fagmesse i Fredericia. 

Læs pressemeddelelsen her.

Nyt parløb mellem sikringsmesse og konference om cybersikkerhed

Homeland Security Conference afvikles i tilknytning til fagmessen Danish Security Fair i Fredericia. Det bliver i nye omgivelser, når den årlige Homeland Security Conference afvikles i slutningen af august med forventet 150-200 deltagere. 

Læs pressemeddelelsen her.

Danish Seciruty Fair har vokseværk

Sikringsmessen i Fredericia må sandsynligvis udvide for at matche interessen. 
Den 28.-29. august går det løs med den anden udgave af fagmessen "Danish Security Fair" i Fredericia, og interessen for at udstille på sikringsmessen er stor. 

Læs pressemeddelelsen her

Danish Security Fair vender tilbage i 2019

Sikringsmessen i Fredericia var en succes og gentages næste år. 
I slutningen af august havde MESSE C Fredericia premiere på Danish Security Fair, hvor der var fokus på mekanisk sikring, overvågning, brandsikring, alarmer, vagtarbejde, elektronisk sikring med videre. 

Læs pressemeddelelsen her.