På denne side kan du følge med i seneste nyt fra Danish Security Fair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser og nyheder, der fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen.


Ny tågekanon med sportbart stof præsenteres på sikkerhedsmessen

Banebrydende nyhed på Danish Security Fair blænder og mærker indbrudstyve på én gang. Blandt de mange spændende nye produkter og løsninger er PROTECT SmartWater Fog Cannon, som for første gang kombinerer sikkerhedståge og sporbart stof (ofte kaldet DNA-væske) i samme produkt.

Det gør indbrud til en rigtig kedelig oplevelse for tyvene, fortæller Thomas Stig Thøisen, Nordic Sales Manager i PROTECT.

Læs mere her.

Danish Security Fair guider til den rette brandsikring

Det kan være ødelæggende for en virksomhed, hvis den røde hane galer. Ud over den mulige risiko for medarbejdere og naboer kan en omfattende brand sætte en virksomhed så langt tilbage, at den måske aldrig overvinder det igen og må lukke.

Omvendt er et overdimensioneret anlæg eller et system, der afføder mange falske alarmer, heller ikke hensigtsmæssigt

Læs mere her.

Sonne kigger i krystalkuglen

 Gå ikke glip af chancen for at opleve eller genopleve tech-journalisten Nikolaj Sonne (kendt fra bl.a. DR-programmet So ein Ding) på Danish Security Fair.

 Sidste år bjergtog han de besøgende fagfolk med sit inspirerende og tankevækkende indlæg om fremtidens teknologi – som i høj grad også vil omkalfatre sikringsbranchens muligheder og metoder.

Læs mere her.

Næsten udsolgt på Danish Security Fair 2019

Om tre uger åbner Danmarks største sikkerhedsmesse i Fredericia.

I sikringsbranchen handler det blandt andet om at indhegne og låse ting effektivt inde – men det gælder åbenbart ikke for MESSE C i Fredericia, som på kort tid har knækket koden og sparket døren ind til branchen, som omsætter for et stadig voksende milliardbeløb.

Læs mere her

Arla fortæller om risikostyring på Danish Security Fair 2019

På sikringsmessen i Fredericia kan man høre, hvordan Arla bl.a. bruger avanceret software til at afpasse den globale sikkerhedsindsats for værdier og medarbejdere

Hvordan griber en stor og international organisation som Arla sikkerhedsarbejdet an i en global kontekst? Hvordan sikrer man sine værdier og medarbejdere uden at over-investere i området?

 

Læs pressemeddelelsen her.

Succesfuld overvågnings-event gentages på Danish Security Fair

Fagfolk kan opleve alle de nyeste løsninger inden for videoovervågning på sikringsmesse i Fredericia. Sidste år havde Danish Security Fair – sikringsbranchens nye fagmesse – premiere på det nyskabende koncept ”Video Shoot Event”, hvor de største producenter sammen lavede live-demonstrationer af det ypperste inden for videoovervågning og -analyse.

 

Læs pressemeddelelsen her. 

Beredskabsmesse og Danish Security Fair i nyt samarbejde

Fagfolk får mulighed for at opleve både Danske Beredskabers årsmøde i Odense og sikringsbranchens fagmesse i Fredericia. 

Læs pressemeddelelsen her.

Nyt parløb mellem sikringsmesse og konference om cybersikkerhed

Homeland Security Conference afvikles i tilknytning til fagmessen Danish Security Fair i Fredericia. Det bliver i nye omgivelser, når den årlige Homeland Security Conference afvikles i slutningen af august med forventet 150-200 deltagere. 

Læs pressemeddelelsen her.

Danish Seciruty Fair har vokseværk

Sikringsmessen i Fredericia må sandsynligvis udvide for at matche interessen. 
Den 28.-29. august går det løs med den anden udgave af fagmessen "Danish Security Fair" i Fredericia, og interessen for at udstille på sikringsmessen er stor. 

Læs pressemeddelelsen her

Danish Security Fair vender tilbage i 2019

Sikringsmessen i Fredericia var en succes og gentages næste år. 
I slutningen af august havde MESSE C Fredericia premiere på Danish Security Fair, hvor der var fokus på mekanisk sikring, overvågning, brandsikring, alarmer, vagtarbejde, elektronisk sikring med videre. 

Læs pressemeddelelsen her.