SikkerhedsBranchen får nye medlemmer ved Danish Security Fair

Da MESSE C for første gang arrangerede Danish Security Fair i 2018, var SikkerhedsBranchen skeptiske og tilbageholdende med at engagere sig. For kunne Danish Security Fair virkelig blive en succes?

I dag tager direktøren i SikkerhedsBranchen, Kasper Skov-Mikkelsen, hatten af for MESSE C.

”MESSE C har vist, at de mente det, da de sagde, at de ville skabe en populær messe for alle, der arbejder med sikkerhed.”

Derfor har SikkerhedsBranchen også i årenes løb involveret sig i mere og mere i messen, og i dag er de en uundværlig samarbejdspartner. De er arrangører af syv forskellige oplæg i løbet af de to dage, Danish Security Fair finder sted.

”Vi er gået fra næsten intet engagement, til nu hvor vi går all in og også har en stand,” fortæller Kasper Skov-Mikkelsen.

Vigtig tilstedeværelse

Det har også sine fordele for SikkerhedsBranchen, at de er til stede ved Danish Security Fair.

Danmarks største sikkerhedsmesse giver nemlig mulighed for, at SikkerhedsBranchen både kan møde deres medlemmer, dele ud af deres viden, men også skabe nye kontakter og få nye medlemmer i deres organisation.

”Vi repræsenterer hele sikkerhedsbranchen, og da messen er et mødested for branchen og slutkunder, er det vigtigt, at vi også er synlige,” siger Kasper Skov-Mikkelsen.

Direktøren fortæller også, at han synes, det er vigtigt at der findes en sikkerhedsmesse, fordi den bliver en smeltedigel, hvor alle fra hvert et hjørne af branchen kan mødes. Det gør Danish Security Fair unik, for der findes ikke andre messer i Danmark henvendt til folk, der arbejder professionelt med sikkerhed.

Møder, fremtiden og socialt samvær

Kasper Skov-Mikkelsen har svært ved at udpege et enkelt møde, han mener, man ikke må gå glip af ved Danish Security Fair d. 30. og 31. august. Han synes, man minimum skal tage til to:

”Jeg synes, man skal finde et møde, der er relevant for det felt, man arbejder inden for. Og så synes jeg, man skal komme til et af de møder, vi holder, der handler om, hvordan fremtiden ser ud rent sikkerhedsmæssigt.”

Personligt glæder direktøren for SikkerhedsBranchen sig til Danish Security Fair, fordi det giver ham mulighed for at møde branchefolk og gamle venner, han ikke har snakket med i lang tid. Så det er det sociale element, der også trækker i ham.

Og der bliver rig mulighed for at socialisere til Danish Security Fair. Næsten 100 udstillere og en forventning om op mod 1700 besøgende vil få messehallerne i Fredericia til at summe, når Danmarks største sikkerhedsmesse løber af stablen for fjerde gang d. 30.-31- august.


Danish Security Fair finder sted i MESSE C, Fredericia lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage.

Åbningstider 2025

Næste gang messen afholdes er 

Onsdag den 27. august 2025
Torsdag den 28. august 2025


Der er gratis adgang for fagfolk mod registrering

Udgivet august 2023 af Danish Security Fair og MESSE C Fredericia