Populært event er igen med til Danish Security Fair

Når messehallerne i MESSE C i slutningen af august omdannes til Danmarks største sikkerhedsmesse, vil en særlig begivenhed naturligvis stadig være en del af programmet.

I hverdagen er de konkurrenter, men når de fem producenter Bosch, Dahua, Hikvision, i-PRO og Hanwha, der alle producerer sikkerheds- og overvågningsudstyr, går sammen på scenen til Live Video Event ved Danish Security Fair, er det ikke i fokus.

Til gengæld stiller de skarp på at præsentere hver deres showcase – en demonstration, hvor de fremviser deres overvågningsudstyr og via en storskærm viser tilskuerne, hvad de kan.

”Man kan ikke sammenligne de forskellige cases 1:1, for det er fem forskellige scenarier, som producenterne vil vise. Men alle fremlæggelserne vil tage udgangspunkt i årets tema,” forklarer Jan Julin, der arbejder for Bosch og er idémageren bag Live Video Event.

Årets tema - AI - videoanalyse

Ved dette års Live Video Event vil overskriften være ”AI – Videoanalyse.” Derfor vil de fem producenter vise udstyr og teknologier, der relaterer sig til kunstig intelligens. Der er plads til at 150 gæster kan følge med på scenen, når hver producent får 5-6 minutter til at vise, hvad netop deres udstyr kan bruges til.

 ”Formålet er at vise de nyeste teknologier for alle interesserede – og det gode er, at folk snakker om, hvad de har oplevet til Live Video Event flere år efter, de har set det,” fortæller Jan Julin. Danish Security Fair foregår den 30. og 31. august og begge dage vil Live Video Event være et punkt på programmet – nøjagtigt som ved de tre foregående messer.

Fra pioner til professionel

Selve eventet har udviklet sig og er blevet bedre i løbet af årene, og det er Jan Julin stolt af:

”Det er gået fra at være et pionerprojekt til at være et professionelt setup. Det er mere organiseret, end det var til at begynde med, og det er mere åbent, hvad producenterne vil vise.”

Danish Security Fair er et samlingspunkt for sikkerhedsbranchen, og der vil både være installatører, rådgivere og slutbrugere blandt messedeltagerne. Alle vil få noget ud af at se Live Video Event, ligegyldigt hvilken gruppe, man hører ind under.

”Installatørerne og rådgiverne kan f.eks. bruge det til at fortælle deres kunder om teknologien – seeing is believing. De slutbrugere, der kommer og ser Live Video Event, får set med egne øjne, hvordan teknologien virker i virkeligheden,” siger Jan Julin.Danish Security Fair finder sted i MESSE C, Fredericia lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage.

Åbningstider 2025

Næste gang messen afholdes er 

Onsdag den 27. august 2025
Torsdag den 28. august 2025


Der er gratis adgang for fagfolk mod registrering


Udgivet den 10. juli 2023 af MESSE C Fredericia & Danish  Security Fair