D. 6. september 2021

Flot feedback til sikringsmesse i Fredericia med rekordbesøg

Både besøgende og udstillere var særdeles tilfredse med årets Danish Security Fair, viser de foreløbige analyser.

For nylig sluttede 2021-udgaven af sikringsbranchens store fagmesse, Danish Security Fair i Fredericia, med et rekordstort besøgstal på 1322 fagfolk.

Arrangørerne har allerede fået mange data og tilbagemeldinger i deres besøgs- og udstilleranalyser efter messen, og det er særdeles opmuntrende læsning, fortæller Charlotte Buus, projektleder i MESSE C:

 - Svarene viser blandt andet, at størstedelen af de besøgende er beslutningstagere, og de giver udtryk for, at besøget sandsynligvis vil danne basis for senere køb. Desuden ønsker de besøgende at bruge messen til at netværke, blive inspireret og møde samarbejdspartnere - og fire ud af fem melder allerede nu tilbage, at de vil deltage på Danish Security Fair igen i 2023.

- Blandt udstillerne er der også stor tilfredshed og meldinger om fuldt udbytte af investeringen. De havde generelt bygget endnu større og flottere stande, og i alt har flere end 500 udstiller-medarbejdere været i aktion, konstaterer en tilfreds Charlotte Buus.

Fagmessen var den første i MESSE C efter halvandet års corona-nedlukning, og det skabte en helt særlig stemning, mener Charlotte Buus.

- Det var fantastisk for hele virksomheden at holde messe igen, at have travlt og opleve liv i hele huset igen. Jeg oplevede også, at der i sikringsbranchen var stor glæde over at kunne mødes igen, se hinanden i øjnene, se de nyeste produkter og bare netværke på kryds og tværs.

- Vi var naturligvis spændte på, hvordan tilstrømningen ville blive i denne usædvanlige tid, men besøgstallet overgik alle forventninger. Faktisk kan vi se på tallene, at en ret stor andel af gæsterne var førstegangsbesøgende, så det lover godt for fremtiden, mener projektlederen.

Danish Security Fair blev afviklet med opbakning fra flere af branchens organisationer, herunder SikkerhedsBranchen og TEKNIQ.

- Når messen afvikles igen den 30.-31. august 2023, forventer vi at have et endnu større felt af samarbejdspartnere på plads. Visionen er, at Danish Security Fair skal være sikringsbranchens store samlingspunkt, inspirationskilde og forum for frugtbare samarbejder. Vi glæder os rigtig meget til at videreudvikle messen de kommende to år, fastslår Charlotte Buus.