Kontrolrummet bryder perimeteren - Inviterer indenfor i det mobile podcaststudie

 

Den populære sikkerhed-podcast "Kontrolrummet" optager fra Danish Security Fair, og du kan komme på besøg i studiet, vinde præmier og meget mere på deres stand. 

Kontrolrummet bryder perimeteren 3, 2 og 1 optagelsen starter nu! På messen kan du se og høre, hvordan nye afsnit af Kontrolrummet bliver skabt, når gæster fra sikkerhedsbranchen inviteres ind i det mobile podcast studie.

Du kan tage et sæt hovedtelefoner på og høre live, hvordan de optager “live on tape” udsendelser til senere udgivelse af deres populære podcast Kontrolrummet.

-"Vi skaber Kontrolrummet sammen med gæsten,” forklarer Gorm Branderup, den ene af de to værter. Han håber, at de på Danish Security Fair kan bygge en endnu større base af trofaste lyttere, som vil anbefale podcasten til alle deres kollegaer.

På Kontrolrummets stand, kan du deltage i konkurrencen om én af de utrolig mange præmier som tidligere gæster har doneret, her er tågekanon og kameraer på højkant, når de hver dag trækker lod.

Bliv klogere på de nyeste trends og hør om de nyeste produkter
I et afsnit på bare 30-40 minutter kan du bliver klogere på de nyeste trends på markedet, leverandører fortæller om, hvad de har udviklet af nye produkter og tiltag. Dog syntes Gorm, at det mest spændende er dér, hvor de med det mobile studie er ude i marken for at besøge casehistorier.

-“Vi lavede det fedeste afsnit med Moesgaard Museum, her hørte vi om de dynamiske udstillings rum på museet, hvor arkitekten og sikkerhedschefen laver fælles løsninger til publikums bedste,” forklarer Gorm.

Kontrolrummet tager lytteren med ud og besøger producenterne og deres kunder, de tager lytterne helt ind i tankerne bag installationerne. Når de to værter, Christoffer Ransby og Gorm Branderup stiller spørgsmål om alarm, sikring og sikkerhed. -"Vi forsøger selv at blive klogere på bits og bytes. I denne jagt på ny viden, tager vi vores kollegaer med på en lytter,” fortæller Gorm Branderup.

-"Vi har lavet en podcast om alarm sikring og sikkerhed! Vi har inviteret de hotteste og mest relevante fagpersoner fra branchen som gæster i podcaststudiet til en snak om deres produkter trends på markedet og det som de har ild i.

Her vil du blive klogere på alt lige fra Tågesikring, Software, Kameraovervågning, Alarmer, Adgangskontrol, Mekanisk og Elektroniske låse.

Kort sagt Kontrolrummet er for dig hvis du er montør elektriker eller på anden måde arbejder professionelt med installation af sikkerhed.

Er du indkøber enten som privatperson eller til erhverv så skal du også lytte med i denne podcast her gør vi dig klogere på markedet indenfor sikkerhed.” fortæller Gorm Branderup.