Dansk Facilities Management holder åbent medlemsmøde til Danish Security Fair

Tema: Risici og brandregulering i Facility Management

Opgaverne i Facility Management er mange, men sikkerhed, risikovurderinger og brandforhold er en af væsentlige. Derfor besøger DFM naturligvis Danish Security Fair og holder et møde for alle på messe og dem af DFM’s medlemmer, som har lyst til at kigge forbi.

Alting hænger sammen, når man taler om risikovurderinger, og derfor påvirker de forskellige forhold også hinanden i det samlede billede, også brandricisi.

Hør derfor Esbern Stig Møller fra Globe Team fortælle om forebyggelsen og bekæmpelsen af selve branden/brandfaren. Genopretningen efter en brand er ofte pålagt Facility Management – men forpligtigelsen for at forholde sig til risici afledt af brand i forskellige former er alles ansvar og giver stof til FM ift. at tilpasse de brandhæmmende, bekæmpende foranstaltninger samt niveauet for kritikaliteten.

Jo mere digitale vi bliver, jo mere afhængige er vi af den del af infrastrukturen i virksomheden. Den er OGSÅ fysisk og kan påvirkes af brand. Så selv om du sidder og arbejder hjemmefra kan en brand i serverrummet på kontoret påvirke dig.

Uanset hvilken type risici, en virksomhed skal forholde sig til, skal FM indtænkes for at få et retvisende helhedsperspektiv. Rigtig ofte er problemet (risici i effekt) opstået i det fysiske miljø eller skal afhjælpes ved at tilpasse/ændre på det fysiske miljø, og derved er det relevant at FM er inkluderet.

Beredskabsplaner/Business Continuity - Fortsat drift-planer skal derfor altid afstemmes på tværs og trænes på tværs, uanset om det er brand, strømsvigt, hackerangreb eller pandemi.

De seneste par år er der stillet større og større krav til brandforholdene på de danske arbejdspladser. Ved du præcis, hvilke forhold, som gør sig gældende? Ellers er der god grund til at lytte til Ivan Langemach fra Langmach Ribe fortælle om give et indblik i dagens brandlovgivning herunder skærpet lovgivningen, krav om brug af certificeret brandrådgiver og hvad det indebærer. Ikke mindst brugen og reglerne omkring DKV (Drift-, Kontrol- og vedligeholdelsesplaner), som i den grad har optaget medlemmerne i DFM.

Program, torsdag den 31. august

14.00 velkomst ved DFM
14.05 Intro til DFM
14.15 Esbern Stig Møller fra Globe Team – Risicihåndtering i FM
14.40 Spørgsmål
14.50 Ivan Langemach fra Langmach fra Langmach Ribe - en del af North om de seneste brandkrav og reglerne for DKV.
15.15 DFM’s brandnetværk ved Ivan Langemach
15.20 Spørgsmål
15.30 Tak for i dag

Mødet er åbent, og tilmelding er derfor ikke nødvendigt.


Danish Security Fair finder sted i MESSE C, Fredericia lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage.

Åbningstider 2025

Næste gang messen afholdes er 

Onsdag den 27. august 2025
Torsdag den 28. august 2025


Der er gratis adgang for fagfolk mod registrering

Udgivet august 2023 af Danish Security Fair og MESSE C Fredericia