SikkerhedsBranchen inviterer til

Vagtens Dag – en faglig dag med fokus på vagtvirksomhed og samarbejde med politiet.

Kan vagtvirksomheder bidrage til samfundets behov for tryghed, sikkerhed, fred og orden? Og hvordan kan de i givet fald inddrages som en formel aktør i beredskabet og i hverdagens samarbejde med politiet?

Dato: Den 26. august
Sted: MESSE C, Fredericia,
- som en del af Danish Security Fair

Gratis entre for fagfolk mod registrering

På Danish Security Fair er der fri entré for fagfolk mod registrering forud for messen. Du registrerer dig forud for messen her. 

 

Program:

Vagtens Dag er opdelt i en formiddagsdel (mellem klokken 10 og 12), hvor alle med interesse for området er velkomne, og hvor der kan stilles spørgsmål og debatteres - og et eftermiddagsprogram (klokken 13-15), som er rettet specifikt mod vagtvirksomheder og vagter.

TEMA 1 : Samfundets behov for vagter

På MESSEscenen kan du fra kl. 10.00 til 12.00 møde:

-Mette Volquartzen, postdoc. Cand.mag. og ph.d. ved Københavns Universitet

-Søren Enemark, vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi

-Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen

Dagens talere vil holde oplæg og diskutere samfundets behov for tryghed og sikkerhed, og hvordan vagtbranchen kan bidrage til dette, nu og i fremtiden.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en debat med indlægsholderne.


Alle er velkomne til at deltage i TEMA 1.

 

TEMA 2 : Det nationale samarbejde med politiet

På MØDEscenen fra kl. 13.00 til 15.00:

- Per Wulff Flatau, vicedirektør i SikkerhedsBranchen.

Med afsæt i pilotprojektet med Københavns Vestegns Politi, vil Per Wulff Flatau fortælle om, hvordan det nationale samarbejde kan påvirke dig som vagt, og hvordan din vagtvirksomhed kan blive involveret i fremtiden.

TEMA 2 er henvendt vagtvirksomheder og vagter, og der er derfor krav om registrering ved indgang til mødelokalet.

Deltagere ved TEMA 2 vil efterfølgende få tilsendt et kursusbevis.

Mød og hør:


Blandt indlægsholderne om formiddagen er ph.d. og postdoc på Københavns Universitet, Mette Volquartzen. Hun står bag bogen "Politi og privat vagtvirksomhed" (baseret på hendes ph.d.), hvor hun blandt andet undersøger de to parters relationer i en tid, hvor det globaliserede og grænseoverskridende samfund udfordrer politiet.

Der bliver også indlæg fra Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen, og fra vicepolitiinspektør Søren Enemark fra Københavns Vestegns Politi.

Netop i den politikreds har man i et pilotprojekt udviklet et formelt og velfungerende samarbejde mellem politi og vagtvirksomheder. Intentionen er, at konceptet skal udrulles på landsplan, og det bliver også emnet for eftermiddagens program, hvor Per Wulff Flatau, Vicedirektør i SikkerhedsBranchen selv er indlægsholder.

 

 

Gratis entre for fagfolk mod registrering

På Danish Security Fair er der fri entré for fagfolk mod registrering forud for messen. Du registrerer dig forud for messen her. 


Fakta om SikkerhedsBranchen

SikkerhedsBranchen er en brancheorganisation, hvis medlemmer arbejder professionelt med sikring og sikkerhed. Foreningen blev stiftet i 1992 og tæller ca. 300 medlemmer, der i dag tegner sig for omkring 80 procent af markedets totale omsætning.

SikkerhedsBranchen engagerer sig i sikring og sikkerhed på nationalt og europæisk plan og tager aktivt del i samfundsdebatten.