Nedenfor kan du se hvilke virksomheder, der udstillede på Danish Security Fair 2018. 

Ønsker du at udstille i 2019, så læs mere her.

1-10 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Aras Security A/S

ARAS Security er en anerkendt specialist og partner, med et komplet varesortiment og stort udvalg af tjenesteydelser inden for adgangskontrol, alarmer, kameraovervågning og ID-kortproduktion. Med over 30 år i branchen er de i stand til at rådgive og vejlede i udformning og gennemførelse af projekter i alle størrelser.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY koncernen er en af verdens førende leverandører af løsninger til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugernes behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed. På Danish Security Fair vil ASSA ABLOY blandt andet præsentere deres nye H100 elektroniske dørgreb med adgangskontrol fra Aperio.

Autronica Fire and Security A/S

Med mere end 100 års erfaring er Autronica Fire and Security A/S en af landets førende leverandører inden for brandsikring. De leverer automatiske brandalarmeringssystemer (ABA), automatiske rumslukningssystemer (ARS) og automatiske lyd- og talevarslingssystemer (AVA). Autronica tager deres kunders udfordringer alvorligt, og har derfor udviklet et nyt Facade Beskyttelses Koncept, som beskytter imod brand – løsningen kan let kan installeres og integreres sammen med dit ABA anlæg. Mød dem på Danish Security Fair og bliv introduceret til deres unikke løsning.

AVIGILON

Avigilon, a Motorola Solutions company, provides trusted security solutions to the global market. Avigilon designs, develops, and manufactures video analytics, network video management software and hardware, surveillance cameras, and access control solutions. Avigilon's solutions have been installed at thousands of customer sites, including school campuses, transportation systems, healthcare centers, public venues, critical infrastructure, prisons, factories, casinos, airports, financial institutions, government facilities, and retailers.

Birepo A/S

Birepo A/S er Skandinaviens største og eneste producent og leverandør af udvendige drift- og logistikløsninger via mekaniske og elektroniske nøglebokse. De certificerede, elektroniske nøglebokse kan verificere og visuelt bekræfte nøgler, hvilket styres fra en app. På messen vil Birepo A/S demonstrere nye elektroniske og udvendige rør, skabe og bokse samt præsenterer løsninger til optimal og maksimal sikring og aflåsning af containere, trailere og varevogne - alt sammen elektronisk og alt sammen indvendigt.

Bosch A/S Security Systems

The Bosch division Building Technologies is a leading global supplier of security, safety, and communications products and systems. In selected countries Bosch offers solutions and services for building security, energy efficiency and building automation.

Care Relax

Care Relax har under Danish Security Fair oprettet et recharge område, hvor du kan slappe af og få opladet din telefon imens. "Dit rolige sind er det ultimative våben mod dine udfordringer"

Care4all

Care4All er Danmarks største udvikling- produktions- og salgsvirksomhed indenfor professionelle GPS sporingsløsninger. Care4All har en meget stor pallette af løsninger – uanset om der kigges i retning af batteridrevne eller fastmonterede GPS-enheder. Med unikt brug af særlige radiofrekvenser har Care4All mulighed for at spore GPS-enheder helt ned til den sidste meter. Ønsker virksomheden at beskytte sine udsatte medarbejdere tilbyder Care4All flere forskellige bærbare løsninger med opkobling til f.eks. en vagtcentral, der kan reagere døgnet rundt, året rundt. Care4All leverer sikkerhedsløsninger til såvel private som offentlige virksomheder.

CCTV Nordic ApS

CCTV Nordic er distributør af overvågningsløsninger i hele norden. De er specialister i videoovervågning og innovative kameraløsninger som de leverer til branchens dygtigste systemintegratorer. På messen viser de bl.a.: Markedets bedste ansigtsgenkendelse fra Panasonic, Panasonics nyeste 4x 4K multisensor kamera som vises på den kosteffektive videoplatform fra VideoInsight, nyeste sikkerhedsplatform fra Genetec – med integration til Genetec´s prisbelønnede nummerpladekamera, højt ydende radar systemer fra israelske Magos, kameraer og løsninger til EX områder fra Videotec, nyeste faste domekamera med termisk dualsensor fra Flir samt bodykameraer og radio systemer fra Motorola og Hytera.

CenSec

CenSec (Center for Sikkerhedsindustrien i Danmark) er med sine 130 medlemsvirksomheder den primære klyngeorganisation blandt de små- og mellemstore danske virksomheder, der er eller ønsker at blive leverandører til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien, samt jernbane og off-shore og den maritime industri.

CIM Mobility

CIM Mobility præsenterer den dynamiske CMA platform, der med enkel aktivering advarer effektivt, og lydløst om akutte situationer som brand, katastrofer og terror. CMA tager udgangspunkt i de stadig stigende krav til kriseberedskab og sikrer en visionær integration af digitaliseret kriseberedskab i allerede eksisterende IT-platforme og databaser. Platformen danner ved aktivering individuelle alarmerings-, evakuerings- og barrikaderingsinstrukser til berørte responsgrupper – herunder flugtveje. Instrukserne sendes via f.eks. SMS hvilket sikrer høj respons og effektiv handling. CMA er udviklet i tæt samarbejde med Esbjerg Kommune.

Conlan ApS udvikler og producerer adgangskontrollæsere i Danmark. Hos Conlan arbejdes der altid med at forbedre, videreudvikle og producere produkter i samarbejde med kunderne. Derfor tilbyder læserne mange muligheder for både integration og design. De passer til fuga-rammerne, de kan tilpasses i både farver og labels, samt kan de som altid integreres med alle standard-protokoller, eks. Wiegand, OSDP og MODBUS. Nyhederne i år, der alle kan ses på Danish security Fair, er bl.a. et totalt ADK-system, en LE Blutooth læser og Touch udtryk.

CTR Secure Services A/S

CTR Secure Services er en del af det anerkendte britiske sikkerhedsfirma CTR Secure Services Ltd med kontorer i London, Norfolk, Cardiff og København. Virksomheden arbejder med sikkerhed på et internationalt niveau, og alle deres medarbejdere er uddannede efter britiske standarder med den internationalt anerkendte SIA-licens. Kom på Danish Security Fair og se deres DNA–mærkning SmartWater, WCCTV Body Worn Cam, Mobil sikkerhedshegn og Duram Smoke Mask.

csp montage

Csp Montage kan blive jeres forlængede arm i et fortravlet firma. Løber tids skalaen fra jer eller ønsker i direkte, at fravælge montage opgaven, kan de træde til og lade jeres montører koncentrere sig om den tekniske del. Csp Montage tilbyder følgende: egen montage hal - hvis pladsen ikke er til stede, hos jer, montage hos jer eller jeres kunder, service bil med udstyr og de kan arbejde på alle tider af døgnet til samme time pris. Et eksempel på montage opgaver, som de kan tilbyde er montering af overvågning og alarmer, hvor jeres montører tilslutter den tekniske del.

D.E. Electronic ApS

D. E. Electronic laver Installering af adgangskontrol, alarmsystemer, overfaldsalarmer og overvågning til både offentlig, erhverv og privat. D. E. Electronic består udelukkende af veluddannede folk - alle med sikringsbranchens relevante kurser.

Dahlkamp Engineering Services

Dahlkamp Engineering Services udstiller på Danish Security Fair med bl.a. brandmandspaneler, klassiske såvel som digitale. Ydermere præsenterer de andre løsninger såsom slukningssystemer, herunder deres EXXFire tavle- og serverrackslukning - den nye standard i slukning, og sidst men ikke mindst rensesystemer til aspirationsrør. De ser frem til at møde jer og inspirere jer indenfor deres special løsninger.

Dahua Technology Global

Dahua Technology er førende leverandør af løsninger i den globale videoovervågningsindustri. Med mere end 13.000 medarbejdere over hele verden anvendes Dahua-løsninger, produkter og tjenester i over 180 lande og regioner. Dahua er forpligtet til at levere sine højeste kvalitetsløsninger og produkter med de nyeste teknologier, der gør det muligt for slutbrugere at udføre deres forretning med succes. Deres løsninger kan anvendes inden for mange sektorer bland andet Bank & finans, regering, industri, detail, transport og meget mere. Mød dem på deres stand og få en snak med Dahua, der helt sikkert kan hjælpe dig med dine projekter.

Damasec ApS

Damasec Physical Protection Systems er et dansk firma med 10 års erfaring i helhedsorienteret sikring og beskyttelse. Deres spidskompetence er beskyttelse af mennesker gennem forstærkning og sikring af bygninger/faciliteter, herunder perimeteren, adgangsforhold, facader, vægge, vinduer, døre og specifikke lokaler. På Danish Security Fair kan du se de nyeste tiltag inden for sikring af bygninger mod skud, bomber og indbrud samt top klasse perimetersikringsløsninger herunder kvalitetspullert-løsninger til sikring af blandt andet byrumsinventar. Du har også muligheden for at se, i ”full scale”, det nyeste IWA 14 certificerede, midlertidige, overflademonterede pullert-/barriere-system; ATG ACCESS Surface Guard, som anvendes ved events(koncerter, fodboldkampe, loppemarkeder, julemarkeder m.m.) som midlertidig perimetersikring.

Dansk Brandteknik A/S

Dansk Brandteknik a.s. er totalleverandør inden for brandsikring, herunder bl.a. alarmsystemer, gasdetektering, førstehjælp og evakueringsplaner. Virksomheden har over 70 års erfaring med at lave skræddersyede brandsikringsløsninger til virksomheder, og har gennem årene været frontløbere med nye produkter på det danske marked, herunder vandtågeslukkeren, WaterMist. Dansk Brandteknik a.s. lægger stor vægt på høj kvalitet i deres produkter, hvilket viser sig i form af lang holdbarhed og mere miljøvenlige materialer.

Danske Risikorådgivere 

Danske Risikorådgivere er et netværk af professionelle rådgivere i landets kommuner indenfor forsikring, sikring og arbejdsmiljø, samt en lang række private samarbejdspartnere. Foreningens medlemmer arbejder hver dag med at identificere og vurdere risici, forebygge skader og ulykker og sikre mennesker og værdier. Risikorådgiverne udstiller på det såkaldte Netværkstorv, og på messens første dag vil de arrangere medlemsmøde, hvor forskellige oplægsholdere bidrager med inspiration og ny viden. 

Den Jyske Kontrolcentral A/S

Den Jyske Kontrolcentral A/S er totalleverandør af kontrolcentralsydelser til det danske sikkerhedsmarked. Den Jyske Kontrolcentral A/S er en attraktiv partner indenfor sikkerhedsmarkedet, da deres fokus er at kombinere sikkerhed og service til en højere enhed.

DKTV Sikring

DKTV Sikring er en landsdækkende organisation med ca. 490 medarbejder og er en del af TDC Group. De tager ansvar for, at deres kunder får en mere tryg og sikker hverdag – et ansvar de tager meget alvorligt – og gør alt for at leve op til. DKTV Sikring tilbyder alle typer af løsninger inden for tyverialarm, video-overvågning, dørtelefon-anlæg, adgangskontrol og tågesikring.

Dualtech IT AB

Safe and cost-effective solutions for future alarm communications have always been the driving force for Dualtech IT since the start in 1999. Their ambition and long experience in the industry has resulted in many industry prices and made them one of the market's leading and most innovative players. Today, Dualtech has customers in over 20 countries around the world. Over 250,000 delivered Dualtech products contribute to secure alarm communications for both individuals and businesses. They have their headquarters in Gothenburg with development and production in Sweden.

EET Europarts A/S

EET Europarts er Europas største distributør inden for videoovervågning, reservedele og tilbehør til computere, printere, tablets og mobiltelefoner.

EET Europarts er en del af EET Group, som er en af Europas førende distributører inden for IT, Overvågning & Sikkerhedsløsninger samt Home Entertainment og Lifestyle Electronics. Koncernen beskæftiger knap 500 ansatte, servicerer mere end 43.000 forhandlere og ekspederer mere end 1.000.000 leverancer om året.

El:con

Hos EL:CON forstår de teknikken, men de forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed. De hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg. I dagtimerne giver en adgangskontrol et godt overblik og styr over trafikken ud og ind af virksomheden. Med EL:CON som samarbejdspartner får du effektiv brandalarmering, moderne branddørsautomatik og struktureret nød- og panikbelysning, som højner sikkerheden.

Elite Armor ApS

Elite Armor ApS er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2009. Virksomheden fremstiller skudsikre og stiksikre veste samt snitsikker beklædning, som matcher den danske sikkerhedsbranches behov. Deres vigtigste formål er, at gøre hverdagen mere sikker hos millioner af mennesker med sikkerheds produkter. Body Armor skal anvendes af personer hvis beskæftigelse, kan sætte deres liv i farer. Firmaet ønsker at være banebrydende inden for Body Armor produkter, der kan anvendes af både professionelle og private. Det handler ikke kun om produkter, men også om at realisere den værdi et menneskeliv har! I dag er Elite Armor den førende leverandør inden for personlig beskyttelse.

Foreningen for Eksaminerede Sikringsledere

Foreningen er en selvstændig institution, der har til formål at videreudvikle uddannelse og skabe netværk og kontakter. Foreningen tæller i dag ca. 120 medlemmer. Foreningens formål er at samle eksaminerede sikringsledere, for derved at arbejde for uddannelsens fremme og standens anseelse ved afholdelse af sikkerhedsfaglige møder, kurser samt udveksling af erfaringer. Foreningens mål og vision er at indsamle og fordele viden blandt foreningens medlemmer.

GPP Perimeter Protection A/S

GPP Perimeter Protection A/S er et spændende selvstændigt forretningsområde i koncernen The Perimeter Protection Group. De beskæftiger sig med rådgivning, salg, montage og service af kvalitetsprodukter fra egne fabrikker i Europa. Som ledende producent af produkter til perimetersikring tilbyder de sikringsløsninger til børnehaver, industri, ambassader, forsvaret, fængsler, udenrigsministeriet, entreprenører, forsyningsvirksomheder, det offentlige etc. Firmaet, der leverer løsninger fra almindeligt hegn til crashtestede pullerter, er på verdensplan førende indenfor højsikringsprodukter.

GUARDEON ApS

GUARDEON er en professionel grossist i det danske marked for alle typer sikkerhedsprodukter. GUARDEON’s udviklingsafdeling udvikler egne produkter til det danske og skandinaviske marked og fører produkter fra førende leverandører over hele verden. Teamet er specielt sammensat for at give installatørerne og slutbrugerne det bedste produkt samt den bedste brugeroplevelse.
GUARDEON leverer produkter indenfor adgangskontrol systemer og komponenter, TVO (ITV) systemer - kameraer og servere, dør / porttelefon systemer, alarm systemer, trådløse systemer, perimeter sikring, IR natbelysning til TVO, strømforsyninger og netværks POE samt kabler, stik og diverse tilbehør.

Hammerglass

Hammerglass® er en nanobehandlet polykarbonatskive som er 300 gange stærkere end glas og ekstrem brudsikker. Nanoteknologi sørger for at Hammerglass® er modstandsdygtig overfor de fleste kemikalier. Graffiti og tilsmudsninger kan fjernes med opløsningsmidler eller med andre egnede rengøringsmidler. Overfladebehandlingen giver desuden en UV-beskyttelse på 99,96%, hvilket medfører at skiven hverken bliver grumset, udbleges eller på anden måde forandrer sin optiske kvalitet over tiden. Hammerglass® bidrager ikke til spredning af ild i tilfælde af brand.

Hikvision Europe B.V

Hikvision - verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger kaster med sin brug af kunstig intelligens of deep learning lys over fremtidens sikkerhed, og bringer os tættere på den nye højteknologiske era. Hvadenten det handler om at gøre gaderne sikre for vores børn, eller at effektivisere vores forretninger og andre kommercielle tiltag, har Hikvision en professionel løsning, der udnytter teknologiens potentiale og muligheder til det fulde. Mød Hikvision på Danish Security Fair, hvor de vil stå klar til at spare og diskutere netop dine problematikker - og selvfølgelig har de et par overraskelser i ærmet - de lover at fyre op under forventningerne!

HUMAN RISKS

Human Risks er en online platform, der guider dig igennem hele risk management-processen; fra identifkation og vurdering af risici til mitigering, hændelsesrapportering, kontrol og opfølgning. Human Risks giver dig et komplet overblik og automatiserer de manuelle opgaver i din risikostyring. Mød Human Risks på Danish Security Fair og få en snak om fremtidens risikostyring.

ID Company ApS

ID Company er autoriseret HID Global og Fargo-distributør og leverer komplette kortproduktionsløsninger, herunder RFID kort & brikker, gæsteregistrering med integration til adgangskontrol systemer, sikker kort udstedelse, intranet baseret rettighedsstyring af flere adgangskontrolanlæg samt intern betalingssystem med medarbejderkort og Mobilepay / kreditkort. ID Company er blandt de førende europæiske virksomheder i sikkerhedsbranchen indenfor sit specielle område.

iLOQ

iLOQ Ltd. er et finsk firma, som transformerer mekanisk aflåsning til digital adgangskontrol. iLOQ leverer selvdreven digital aflåsning og adgangskontrol, som revolutionerer industrien for låsesystemer, ligesom digitale kameraer transformerede fotografering. Deres løsninger er baseret på teknologier udviklet og patenteret af iLOQ, som muliggør elektronisk aflåsning uden batterier og kabler.

ISOfilm

Efter devisen ”show it- don’t tell it” Producerer ISOfilm sikkerhedsfilm, der guider dine medarbejdere og besøgende gennem jeres sikkerhedsprocedurer. Video, som en del af din kommunikation, styrker dit brand, sparer tid og giver dig sikkerhed for at budskaberne går klart igennem. Besøg ISOfilm på Danish Security Fair og hør mere om hvad video kan gøre for din sikkerhed.

Johnson Controls

ZETTLER has a long and proud tradition in developing the latest, innovative fire detection technology. The ZETTLER range has been built around MZX Technology which provides some of the most advanced fire detection capabilities available. ZETTLER is part of Johnson Controls; a global diversified technology and multi industrial leader serving a wide range of customers in more than 150 countries. We create intelligent buildings, efficient energy solutions, integrated infrastructure and next generation transportation systems that work seamlessly together to deliver on the promise of smart cities and communities.

JSA Sikring ApS

I 35 år har JSA Sikring produceret og installeret tyveri- og brandsikring. Løsningerne anvendes af entreprenører, arkitekter, butikskæder, institutioner, butikker, virksomheder, kontorer med mere. JSA sikring er drevet af en passion for det faglige håndværk og løser komplekse faglige udfordringer på den mest enkle måde. De er en seriøs og ambitiøs samarbejdspartner og underleverandør til større sikringsopgaver og leverer tryghed gennem deres kvalitet og døgnservice.

KIBO Sikring A/S

Mobilsikring af events og risikovirksomheder - KIBO Sikring leverer midlertidige mobile sikringsløsninger til events og risikovirksomheder med få timers varsel 24/7 - 365 dage. KIBO Sikring har igennem flere år arbejdet tæt sammen med de førende eksperter inden for eventsikring. I 2018 har de eksempelvis bidraget til mobilsikring af VM i Ishockey ved Royal Arena, VM i Sejlsport i Aarhus, Roskilde Festival samt en lang række mindre events som fx Havefesten i Kronprinsensgade og Vi elsker 90'erne. KIBO Sikring glæder os til at møde jer når de udstiller på Danish Security Fair. 

Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist med 1.300 medarbejdere og 24 lokationer rundt om i landet. Afdelingen for Alarm, Sikring og Overvågning samarbejder med førende producenter inden for sikring, tyveri- og brandalarmer samt overvågningsløsninger. Derudover har Lemvigh-Müller en lang række kurser, der går i dybden med produkterne og dykker ned i ’trends’ – bl.a. IP-baseret overvågning, trådløse alarmer, apps, plug & play og meget mere.

Lorenz Technology

Lorenz Technology leverer intelligente droner og software til security opgaver. Vi er en af Danmarks ledende virksomheder indenfor udvikling af droneløsninger og sikkerhedssoftware til security- og inspektionsopgaver. Vores service er cloud baseret, hvilket gør at du og dine kollegaer på vagtcentralen, kan følge live streaming fra dronen når vagten er på patrulje. Samtidig indsamler dronen et væld af data, som du kan bruge til at forbedre dine processer. Vi leverer: AI onboard, 4G Uplink, Live streaming, Tablet control, Cloud platform, All weather, Thermal data, Open API, Geofencing, Logbook og Data collection. 

Milestone Systems A/S

Milestone Systems er en førende leverandør af videoovervågningssoftware baseret på en åben platformteknologi, som hjælper verden med at se, hvordan man sørger for sikkerhed, beskytter aktiver og øger virksomhedernes effektivitet. Milestone understøtter et fællesskab baseret på en åben platform, som fremmer samarbejde og innovation inden for udvikling og anvendelse af netværksvideoteknologi med driftssikre og skalerbare løsninger, som findes på mere end 150.000 steder over hele verden. 

MOBILHEGN.DK

Deres hegn går ofte under navne som byggepladshegn, publikumshegn eller festivalhegn. Hegnet bruges til midlertidig indhegning af områder. F.eks. i forbindelse med koncerter, byggerier eller cykelløb. Mobilhegn.dk er eksperter i sikring af byggepladser og har både sikkerhedsrækværk, mobiltrapper og elektriske svingporte. High Visibility Mobilhegn - kend dem på den gule farve!

Mobitix AG

Tyske MOBOTIX AG er kendt for at lave kameraer uden bevægelige dele i deres kamera og det betyder, at de er velegnet til at sidde i vanskelige miljøer og steder hvor der er krav til minimal vedligeholdelse eller med et lavt strømforbrug. På Danish Security Fair kan der for første gang i Danmark opleves en ny serie kameraer MOBOTIX MOVE fra den tyske producent. Disse kameraer kommer med både IR-belysning og varifocal, samt som PTZ kamera.

MVR-Security

MVR Security ApS har et bredt udvalgt af nøglerør og nøglebokse, som opfylder de seneste F&P krav til forsikringsgodkendte produkter. Produkterne kan med fordel anvendes af alarmfirmaer, vagtselskaber, brandmyndigheder, hjemmeplejen og andre servicevirksomheder.

Nomex Scandinavia A/S

Hos Nomex Scandinavia A/S forhandler de professionelle (trådløse /trådførte) alarmsystemer samt digitale IP videoovervågningsudstyr. De har løsninger til private og erhverv, både den simple og den lidt mere ”langhårede” løsning til dem, der ikke vil begrænses af muligheder for udbygning af systemet i fremtiden. Nomex Scandinavia A/S forhandler bl.a. følgende brands: Visonic, Risco, KseniaSecurity og Milesight. De glæder sig til at byde jer velkommen på deres stand til Danish Security Fair, hvor alle firmaets varemærker vil være repræsenteret med de sidste nye tiltag. Der vil således være rig mulighed for at se og teste produkterne.

Nordic Retail

Nordic Retail lancerer i samarbejde med det amerikanske Eagle Eye Networks det spritnye NR Skyview. NR Skyview muliggør cloudlagring af videoovervågningsdata, og det åbner op for et væld af fordele; bl.a. høj sikkerhed vha. datakryptering. Samtidig er systemet enkelt og brugervenligt, da det kan installeres på eksisterende overvågningskameraer og styres fra en smartphone. Og så lever det op til alle krav i GDPR! Præsentationen på Danish Security Fair bliver Danmarkspremieren på denne nye teknologi. Eagle Eye Networks holder også et oplæg om teknologien på messen. Besøg Nordic Retail og Eagle Eye Networks’ fælles stand på og hør mere om alle fordelene ved denne nye teknologi.

POLITI

Politiet er sat i verden for at skabe tryghed og orden i vores samfund. Og de skal være parate til at hjælpe borgerne hver eneste dag. Jobbet som politibetjent kræver, at du har en veludviklet sans for service. Du skal kunne møde enhver borger i øjenhøjde, med situationsfornemmelse og psykisk balance. Mød politiet på Danish Security Fair og bliv klogere på dine jobmuligheder i politiet. 

Pro-Sec A/S

Pro-Sec A/S samarbejder med professionelle sikrings- og overvågningsfirmaer om at levere løsninger til elektronisk sikring af private hjem og erhverv. Hos Pro-Sec er kunden i centrum og kvaliteten er i højsædet. I mødet med kunden er lydhørhed og teknisk faglighed nøgleord og der tilbydes højeste kvalitet, hvor kundernes individuelle behov samt branchens krav og etikker forenes.

PROTECT A/S

Med en tågekanon fra PROTECT sikrer du dine værdier på få sekunder, uanset om det er på et stort lager eller i et privat hjem. Den tykke, tætte, hvide sikkerhedståge gør det umuligt at se en hånd foran sig og efterlader tyven med én mulighed – forsvinde samme vej ud! Mød PROTECT på Danish Security Fair og oplev på egen krop, hvordan det er at være tyv i et lokale sikret med en PROTECT tågekanon.

Radiocom Danmark A/S

Radiocom Danmark er specialister i 2-vejs radiokommunikation og leverandør af totale kommunikationsløsninger. De har et stærkt samarbejde med flere store aktører i kommunikationsmarkedet og softwarebranchen og har desuden en god portefølje af internationale samarbejdspartnere, der til enhver tid kan levere produkter og know-how til deres løsninger. Virksomheden samarbejder med nogle af branchens stærkeste varemærker, som fx Hytera, Peplink, Icom og Sepura. På Danish Security Fair udstiller de bl.a.: CloudCom – Internet-on-the-go, Peplink – high-end internet routere, Hytera – TETRA-terminaler, DMR-radio, LTE-bodycam samt Xplore – robuste tablets.

Safe Group

SafeGroup forebygger indbrud og tyveri på skoler og institutioner. De tilbyder professionelle løsninger til tyverimærkning, sikker opbevaring og fastgørelse af vitale arbejdsredskaber og undervisningsudstyr som computere, tablets, mobiltelefoner og instrumenter. SafeGroup's rådgivning er baseret på dialog i øjenhøjde og en solid viden omkring hvad der virker.

Salto Systems Nordic

Siden opstarten i 2001, har SALTO haft dét ene mål: At udvikle et adgangskontrolsystem i verdensklasse, der enkelt og effektivt kan give brugerne mulighed for at administrere alle deres adgangsbehov og låse alle døre. Resultatet blev deres revolutionerende SVN-platform med de første selvstændige, batteridrevne og elektroniske adgangskontrollåse. Siden begyndelsen, har SALTO introduceret en række andre nyskabelser, der markant har ændret markedet for elektronisk sikkerhed, særligt i sektorer hvor sikkerhed er altafgørende - fra lufthavne og sundhedspleje til statslige institutioner, uddannelsesinstitutioner og hoteller i hele verden.

SCANVIEW A/S

SCANVIEW A/S projekterer, idriftsætter og servicerer driftsikre og rentable video-overvågningsløsninger (TVO) baseret på: Kompetente medarbejdere, individuel besigtigelse & rådgivning samt produkter af høj kvalitet. På Danish Security Fair præsenterer SCANVIEW A/S de nyeste produkter inden for videoovervågning fra bl.a. Dallmeier & Video Insight, ligesom de vil introducere de besøgende for deres nye firma: SCANVIEW SYSTEMS A/S.

SCANVIEW SYSTEMS A/S

SCANVIEW SYSTEMS A/S leverer tekniske konceptløsninger inden for bl.a. nummerpladekameraer til videoanalyser og registrering ved parkering og trafik, forskellige typer af parkeringssystemer indtil både kommuner og private, samt LED tavler og elektroniske INFO-tavler. Udover levering af unikke produkter, omfatter deres ydelser rådgivning, projektering, installation og servicering. De tager udgangspunkt i kundens specifikke behov og finder frem til den rigtige individuelle løsning.

SecPro Sikring A/S

SecPro Sikring A/S er en grossistvirksomhed, der leverer sikrings produkter til forhandlere i hele landet. Deres produktsortiment tæller bl.a. professionelle alarmsystemer og overvågningsudstyr samt tilbehør hertil. SecPro Sikring lægger stor vægt på at hjælpe deres forhandlere godt på vej, i forbindelse med salg og rådgivning til slutkunden. Ud over almindelig telefonsupport afholder de specielle forhandlerworkshops, hvor de demonstrerer installationen og betjeningen af deres produkter.

Securia Vagt ApS

Securia Vagt har specialiseret sig i innovative vagtløsninger og er førende inden for bla. mobile overvågninger. På Danish Security Fair vil de besøgende opleve et unikt koncept af mobile overvågnings master, hvor der vil være live streaming fra masten udenfor og den indendørs mast og de besøgende vil få mulighed for selv at styre overvågningen. Ud over dette vil man kunne opleve alt det som et vagtselskab kan tilbyde med servicevagt, runderingsvagter, stationære vagter, alarmpatrulje og de mere specielle personale grupper som ligger i Securia Facility som Traffic Marshals, Fire Marshals og First respons.

SecuriPax A/S

SecuriPax tilbyder konsulenter, it-services og løsninger. Siden 2001 har de arbejdet målrettet på at hjælpe offentlige og private kunder til at opnå det rette niveau af sikkerhed og bidrage til beskyttelsen af deres informationsaktiver og forretningsprocesser. Deres kompetencer ligger inden for risikovurdering af informationssikkerhed, netværkssikkerhed samt sikring af operativsystemer og applikationer. SecuriPax tilbyder konsulentydelser, integrerede løsninger og it-systemer, der alle er baseret på individuelle risikovurderinger af deres kunders risici, og som beskytter mod it-kriminalitet, bl.a.: sikkert internet forbindelse, managed firewall løsninger, e-mail sikkerhed, SIEM-løsninger.

SER Hegn A/S

SER Hegn A/S kan blandt meget andet hjælpe med panelhegn, mobilhegn, sportshegn samt lyddæmpende hegn og med deres brede sortiment af låger og porte giver de dig også mulighed for at kombinere deres skydeporte, svingporte og låger, så den komplette løsning passer præcist til dit sikringsbehov.

Sikringsvagten A/S

Sikringsvagten A/S er din garanti for professionelle sikrings- og vagtordninger. Som de selv udtrykker det: ”Hos Sikringsvagten garanterer vi dig, at du får en professionel og effektiv rådgivning, når du ønsker at sikre din forretning, dine værdier og dine bygninger. Vi sætter vores kunder i centrum. Det er vigtigt for os, at vores kunder får lige netop den løsning, som de har behov for."

SimonsVoss Technologies GmbH

SimonsVoss har mere end 20 års erfaring med udvikling og produktion af elektroniske låsecylindere, SmartHandles og kortlæsere. SimonVoss gør deres yderste for at deres kunder får en sikker, nemmere og mere økonomisk hverdag, hvilket de gør ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integreret adgangskontrol. Kom og se deres designvindene produkter, verdens mindste dørmonitoreringscylinder og meget andet.

Solar A/S

Solar Sikring er førende inden for produkter og løsninger, når det gælder TV-overvågning, adgangskontrol, tyveri- og brandalarmer - til private, det offentlige, organisationer og virksomheder. De arbejder non-stop på at udvikle og vedligeholde deres produktprogram, således at de er på forkant med udviklingen – hvad enten det drejer sig om de klassiske sikringsdiscipliner eller de nyeste trends indenfor det intelligente hjem og IoT. Solar Sikrings eksaminerede og certificerede medarbejdere er garanter for, at kunden får den bedste sikringsløsning, hvad enten det gælder traditionelle anlæg eller integrerede sikringsløsninger på tværs af flere teknologier – og de bistår naturligvis med rådgivning, projektering og support.

Sveistrup A/S

Sveistrup er en vidensbaseret distributør af videoovervågningsprodukter fra anerkendte producenter. Med mere end 10 års brancheerfaring kan de hjælpe forhandlere med projektering og tilbudsgivning samt med at imødekomme særlige krav til løsningen. Sveistrup har fokus på at supportere forhandleren hele vejen således at projekterne kommer sikkert i mål. Sveistrup er stærke på VMS-løsninger (Video Management Software) og tilhørende servere, lagring og netværk.

TacOut

TacOut er forhandler af taktisk tøj og udstyr til professionelle fra bl.a. vagt- og sikkerhedsbranchen. TacOut har stor rutine i at levere komplette kvalitets uniformer, hvor fokus er på komfort, kvalitet og funktionalitet. Blandt deres professionelle kunder findes aktører fra politi, sikkerhed, beredskab og andre specialtjenester. TacOut har et strategisk samarbejde med det amerikanske brand 5.11 Tactical.

TEKNIQ Sikringsgruppen

Sikringsgruppen er et landsdækkende samarbejde mellem autoriserede elinstallatører, som tilbyder professionelle sikringsanlæg af høj kvalitet til alle typer af kundesegmenter. Sikringsgruppens hovedarbejdsområder er: Tyverialarmanlæg, tv-overvågningsanlæg, elektronisk adgangskontrolanlæg, perimetersikring, tekniske alarmer, brandsikringsanlæg samt mekanisk sikring.

Telesikring A/S

Telesikring A/S blev stiftet tilbage i 1967, og er i dag Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed, der fokuserer på at levere skræddersyede sikringsløsninger over hele landet. De er totalleverandør indenfor branchen til både private- og erhvervskunder – heriblandt flere store detailkæder, pengeinstitutter og institutioner. Mød Telesikring A/S på Danish Security Fair og hør om de mange muligheder.

Teletec Connect A/S

Teletec Connect er en af Nordens førende distributører af professionelle elektroniske sikkerhedsprodukter indenfor videoovervågning, brandalarm, adgangskontrol og tyverialarmer samt tilhørende beslægtede produktområder. På Danish Security Fair vil Teletec Connect blandt andet have fokus på deres nye tyverialarm med hjemmeautomation, herunder styring af trådløse pærer og meget andet samt deres tilhørende partnerkoncept.

Unisecure Danmark ApS

Unisecure tilbyder innovative løsninger som DNA-Spray, DNA-Mærkning, Varevognssikring, Sporing og Tracking. De sikrer og forebygger privat- og erhvervslivets værdier.

Vitani A/S

Vitani er med tre forretningsområder og mere end et årtis erfaring inden for Security Management, Energy Management og Building Management din vej til smarte og integrerede bygninger på tværs af flere områder. Besøg Vitani på Danish Security Fair hvor de giver dig inspiration til, hvordan du med de nyeste teknologier sikrer dine medarbejdere, deres idéer og deres arbejdsmiljø.