Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på Danish Security Fair. Du kan blandt andet finde åbningstider, info om entré, vejviser til MESSE C m.m.

Danish Security Fair finder sted lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage.

Messen er åben:

Onsdag den 29. august 2018 kl. 09.00-17.00

Torsdag den 30. august 2018 kl. 09.00-17.00

Der er fri entré for fagfolk mod registrering forud for messen. 

Registrer dig her.

På tegningen til venstre kan du få et overblik over indretningen af Danish Security Fair samt hvordan diverse aktiviteter, er placeret rundt i hallen.

For overblik over placering af udstillere, se halplan her. 

Tag kataloget i lommen

Kunne du tænke dig at sammensætte dit eget program eller udvælge dine favorit udstillere, som du absolut skal besøge, når du er på messe? Ville det ikke også være lækkert at kunne se, hvor du er i hallen, når du går rundt?

Så er MESSE C’s nye App lige noget for dig! Vi har samlet kataloget, så du kan putte det i lommen, og har det lige ved hånden - altid. App'en vil blive klar op til messen. Den kan hentes via Appstore og Google Play - søg på MESSE C.

MESSE C har flere end 3.500 GRATIS parkeringspladser.

Du skal ikke længere rende og lede efter din bil. Når du henter MESSE C App'en, har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst, og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen. App'en kan hentes i Appstore eller Google Play - søg efter MESSE C.