Den 12. juni 2023

Danish Security Fair er større end nogensinde før

I slutningen af august lægger MESSE C for fjerde gang sine halgulve til Danmarks største sikkerhedsmesse. Og i år bliver messen endnu større – på flere planer.

Danish Security Fair er for alle, der arbejder professionelt med sikkerhed og sikring af bygninger. På messen samles eksperter, virksomheder og organisationer for at præsentere de nyeste produkter på markedet inden for sikkerhedsudstyr og -teknologi.

Sidst Danish Security Fair blev afholdt i 2021 havde den dengang også haft vokseværk. Men i år slår den alle rekorder, når messens areal udvides fra 5.000 til 7.000 kvm og derved bliver 30 procent større.

”Vi har mærket en stor interesse fra internationale virksomheder, og i år kommer der repræsentanter fra blandt andet Belgien, Holland og USA. Vi har ikke gjort reklame for messen ud over landets grænser, så de har selv fundet ud af, at vi eksisterer,” siger Charlotte Buus, der er projektleder i MESSE C.

Antallet af virksomheder og branchefolk, der ønsker at udstille, har også bredt sig som en steppebrand – i 2021 var der sidst på foråret tilmeldt knap 65 udstillere til messen. På samme tidspunkt i år var tallet ca. 80.

”Messen bliver større endnu, for flere venter i ”kulissen.” Og med flere internationale virksomheder end tidligere år, kan det kun blive en fantastisk messe,” siger den begejstrede projektleder.

Vidensdeling og Live Video Event

På årets Danish Security Fair vil der især være fokus på vidensdeling, og der bliver møder og demonstrationer af forskelligt sikkerhedsudstyr.

Der vil bl.a. blive afholdt tre daglige temamøder med fokus på aktuelle emner, så som IT-sikkerked, udendørssikring og talevarsling.

”Disse møder bliver afholdt i tæt samarbejde med vores dygtige partnere fra SikkerhedsBranchen, som også er facilitator på møderne,” fortæller Charlotte Buus. 

Udover disse møder bliver der også medlemsmøder for brancherelevante foreninger, og møderne vil være åbne for alle interesserede.

Succesen fra tidligere år, Live Video Event, vender selvfølgelig også tilbage.

Her vil nogle af udstillerne fortælle om og demonstrere deres kamera- og overvågningsudstyr, alt imens tilskuerne kan følge med på en storskærm.

Med et fuldt program de sidste to dage i august vil der helt sikkert også være noget, der interesserer dig.