Smart Cities & Secure Sites er temaerne for årets Homeland Security Conference, der er den førende danske innovations- og teknologikonference inden for cyber security.

Danske og internationale eksperter, virksomheder, beslutningstagere og forskere inden for cyber security-miljøet bringes sammen og diskuterer, hvordan man er smart på en klog måde.

 

Konferencen afholdes i forbindelse med Danish Security Fair i Fredericia den 28.-29. august.

Konferencen forløber over 2 dage 

Onsdag den 28. august 2019 kl. 08.30 - 16.00

Torsdag den 29. august 2019 kl. 09.00 - 13.00

 

Se programmet for konferencen her

Alle er velkommen til at deltage. 

CenSecs medlemmer deltager uden beregning, og for ikke-medlemmer opkræves 500 kr., 

 

Skal du med på Homeland Security Conference - Klik her

CenSec (Center for Sikkerhedsindustrien i Danmark) er med sine 130 medlemsvirksomheder den primære klyngeorganisation blandt de små- og mellemstore danske virksomheder, der er eller ønsker at blive leverandører til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien, samt jernbane og off-shore og den maritime industri.

CenSec samarbejder tæt med brancheorganisationer, myndigheder og netværk inden for alle industriområderne.

Mission

• At udvikle forretningsmæssige netværk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien og tilstødende højteknologiske industrier.

• At tilbyde virksomhederne assistance til at opbygge markedsviden, kompetencer og uddannelse, så de kan deltage i de forretningsmæssige netværk.

Vision

• At CenSec inden 2020 har videreudviklet sig som en af de bedste og mest anerkendte klyngeorganisationer i Europa til at generere forretningsmæssige netværk, som skaber synlige, målbare og vedvarende resultater for virksomhederne.

• At CenSec inden 2020 har etableret faste samarbejdsrelationer med de væsentligste innovationsaktører i Danmark og udlandet, særligt Europa, med henblik på at opnå status som et af Danmarks bedste og mest anerkendte innovationsnetværk.

 

Læs mere om CenSec her