Smart Cities & Secure Sites er temaerne for årets Homeland Security Conference, der er den førende danske innovations- og teknologikonference inden for cyber security.

Danske og internationale eksperter, virksomheder, beslutningstagere og forskere inden for cyber security-miljøet bringes sammen og diskuterer, hvordan man er smart på en klog måde.

 

Konferencen afholdes i forbindelse med Danish Security Fair i Fredericia den 28.-29. august.

Konferencen forløber over 2 dage 

Onsdag den 28. august 2019 kl. 08.30 - 16.00

Torsdag den 29. august 2019 kl. 09.00 - 13.00

 

Se programmet for konferencen her

Alle er velkommen til at deltage. 

CenSecs medlemmer deltager uden beregning.

Konference partnere (House of Energy, Folk og Sikkerhed, IDA IT og Smart City Cluster Denmark) opkræves 400 kr., ekskl. moms.

Ikke-medlemmer opkræves 800 kr., ekskl. moms.

 

Skal du med på Homeland Security Conference - Klik her

CenSec (Center for Sikkerhedsindustrien i Danmark) er med sine 130 medlemsvirksomheder den primære klyngeorganisation blandt de små- og mellemstore danske virksomheder, der er eller ønsker at blive leverandører til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien, samt jernbane og off-shore og den maritime industri.

CenSec samarbejder tæt med brancheorganisationer, myndigheder og netværk inden for alle industriområderne.

Mission

• At udvikle forretningsmæssige netværk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien og tilstødende højteknologiske industrier.

• At tilbyde virksomhederne assistance til at opbygge markedsviden, kompetencer og uddannelse, så de kan deltage i de forretningsmæssige netværk.

Vision

• At CenSec inden 2020 har videreudviklet sig som en af de bedste og mest anerkendte klyngeorganisationer i Europa til at generere forretningsmæssige netværk, som skaber synlige, målbare og vedvarende resultater for virksomhederne.

• At CenSec inden 2020 har etableret faste samarbejdsrelationer med de væsentligste innovationsaktører i Danmark og udlandet, særligt Europa, med henblik på at opnå status som et af Danmarks bedste og mest anerkendte innovationsnetværk.

 

Læs mere om CenSec her